2777
2789
عنوان

چت همسرم با یک خانم

2174 بازدید | 59 پست

سلام، الان که اینارو مینویسم ظاهرم خیلی آرومه ولی خیلی دلم گرفته 

من چند روزی رفتم شهرمون دیدن خانوادم الان که برگشتم دیدم همسرم تو اینستا به یک خانمی دایرکت داده (البته اون خانم جوابش رو نداده بود) ازین خانومایی که پیجشون پابلیکه

متن پیام هم این بود (سلام خوبی؟) همین.... 

قبلا هم از این پیاما دیده بودم ازش و  دعوا کرده بودیم  ولی آخرین بار دو سال پیش بود...

تو بقیه مسائل خیلی مرد خوبیه و خیلی حمایتم میکنه نمیدونم این مردا چشونه چی میخوان همه چی بین ما خوبه آخه😔

شما تجربه مشابه داشتین که فقط پیام باشه؟ چکار کردین؟ به نظرتون چرا مردا این طوری ان؟

قبلا درمورد فیلم  مب*تذل دیدن با یک روانشناس صحبت کردم گفت اگر عادت نشه اشکال نداره و مردا از طریق بینایی تحریک میشن و این حرفا..... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره من مشابه اینو داشتم

یه نفر واسم نوشته بود سلام

فقط همین

یکماه روزگارم سیاه بود

تا پای طلاق پیش رفتیم

میگفت باید بگی این کیه که بهت سلام کرده

و من حتی نمیدونستم کیه زنه یا مرده

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋

همه مردا که اینجوری نیستن ولی بعضیاشون ذاتا هول هستن

کلا جنس مخالف که میبینن دست و پاشون گم میکنن و نمیتونن خودشون کنترل کنن

ما از این نوع مردا سر کار داشتیم.یعنی جنس مونث که میدید دیگه هیچی...به تمام خانمایی که تا الان باهاشون حتی در حد یه سلام علیک داشته پیام داده و شانسش رو امتحان کرده

ما خانما وقتی باهم صحبت کردیم دیدیم بلههههه.اقا کلا به هیچ جنس مخالفی رحم نمیکنه.حتی شده فقط پیام بده و سلام کنه

کلا این چیزا بنظرم ذاتیه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
همه مردا که اینجوری نیستن ولی بعضیاشون ذاتا هول هستنکلا جنس مخالف که میبینن دست و پاشون گم میکنن و ن ...

شما خودتون متاهلین؟

ببین تو جامعه اینطور نیست اینو مطمئنم 

حتی به اینم شک ندارم که رابطه نداره با کس دیگه تو نبود من، چون به سری علائمی داره که من متوجه میشم اما این مورد اذیتم میکنه.... به نظرتون سر همچنین چیزی بهم زدن زندگی منطقیه؟ 

امروز شوهرم از انیستا شماره یکی رو برداشت بهش زنگید البته پیش خودم ولی کسی جواب نداد اینم شماره رو ح ...

برا چی زنگ زد؟ میخواست دوست بشه یا مورد کاری بود؟ بعد شما اکی بودی با این قضیه؟ 

شما خودتون متاهلین؟ببین تو جامعه اینطور نیست اینو مطمئنم حتی به اینم شک ندارم که رابطه نداره با کس د ...

نه عزیزم من مجردم.

بنظرم زندگی خیلی مهمتر و پیچیده تر از این حرفاست که سریع بشه نسخه پیچید و بگیم اره با همین اخلاقش دیگه تنها راه طلاقه

ولی خب این رفتار همسرتونم اصلا قابل پذیرش و درک نیست که بگم شما میتونی چشمت رو روی این مسئله ببندی.بنظرم لازمه با یه روانشناس ماهر در این باره مشورت کنید.(ایندفعه پیش یه روانشناس معقول برید نه اون قبلی که فقط چرت و پرت گفته).چون بالفرض مثال که یکی از خانما جواب پیام همسرتون بده...خب ممکنه با همین چتا کار به جاهای باریک کشیده شه.بنابرلین شما باید با صبر و حوصله و مشورت از یه ادم کاربلد این رفتار رو از همسرت دور کنی.طول میکشه ولی میتونی(با توجه به اینکه میگید در حد پیامه این کارش)

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂