2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله مشکلت حل بشه

خدا همیشه کنارته

این روزها میگذره

کافی از ته دلت همه چی رو بسپاری بخدا

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺         

از من كه دلشكسته تر نيستي يه ضربه اي خوردم كه فقط بايد بشينند سالها روضه منو بخونند ولي بازم ميگم دمت گرم خدا حتما هستي دارمت وگرنه همين نفسم نميتونستم بكشم

وهيچوقت به خودكشي فكر نكردم و نميكنم واسه اينكه اينجا فاني هس و ميگذره

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲

ان شاالله امام علی به حرمت این روز همه ی حاجتمندارو حاجت رواکنه 

زندگی شما هم به کَرَم ایشون پراز شور ونشاط بشه ان شاالله 

عزیزم فکر خودکشی  هم گناهه چه برسه به انجامش 

پس شمایی که میدونی این کار گناهه اصلا بهش فکرم نکن

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

سلام نگران نباشین ان شاء الله حتما مشکلتون خوب میشه توکلتون به خدا و مولا علی باشه تو این عید بزرگ به ایشون متوسل بشین حتما نتیجه میگیرین.

میدونم سختی زیاده ولی خودکشی بدترین راهه مثل اینکه از چاله بیفتی تو چاه. چون واقعا عواقبش تو اون دنیا خیلی سخته و آدم رو پیش خدا شرمنده میکنه لطفا اصلا بهش فکر نکنین چون چیزی رو درست نمیکنه هیچ بدترم میکنه.

دارم دوتا دارم آبرو دارم نمیدونم دیگه چیکار کنم

الهی بمیرم برات

درکت میکنم

بحق این روز عزیز خدا کمکت کنه

دوست داری بیا خصوصی

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺         

سلام نگران نباشین ان شاء الله حتما مشکلتون خوب میشه توکلتون به خدا و مولا علی باشه تو این عید بزرگ ب ...

کم آورده م دیگه تحمل این دنیا را ندارم امروز بمیرم بهتر از فرداس برام اما نمیخوام با خودکشی باشه دیگه به اندازه کافی این دنیا زجر کشیدم