2777
2789

سلام خانوما

من تقریبا ۲ سال نامزد بودم و الان ۲ ماهه که تو خونه ی خودمونم اما خونمون کامل نیست

من جهیزیه ام رو کامل اوردم اما یه سری لوازم که همسرم باید بگیره هنوز خریداری نشده

حدود ۶۰۰ میلیون تا الان خرج کرده اما همشون واسه کابینت و تی وی وال و رنگ و کناف و اینا بوده 

فعلا نمیتونیم لوازم دیگه مثل فرش و مبل اینا رو بگیریم

حالا تو این وضعیت ..

-‌آمیـن‌‌شود‌ ؛ هرانچه‌میپنداری •|.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا تو این وضعیت همسرم میگه ۱۰۰ میلیونی که دستمون میاد رو میخوام اونجا خرج کنم.

همسرم قبل ازدواجمون یه خونه ی ۲۵۰ متری فوق لوکس واسه مادرش ساخته ، این خونه الان اسپیلت ایستاده میخواد و یه سری ریزه کاری ها داره که حدودا ۱۵۰ تومن هزینه اشه

پدرشوهرمم با این که وضع مالیش عالیه اما اصلا به خانواده رسیدگی نمیکنه و تمام خرج های زندگیشون به دوش همسر منه حتی مایحتاج خونه ..

به نظرتون درسته با اینکه من فرش ندارم بره اونجا خرج کنه؟ 

اینم بگم که همسرم از خانوم سابقش که فوت شده یه دختر ده ساله داره که پیش مادرشوهرم زندگی میکنه و ما همه کاری واسش کردیم اما بازهم پیش ما نمیاد.

همسرم میگه من نمیتونم بزارم دخترم تو گرما بمونه و به خاطر رفاهش هرکاری میکنم واسه همین اون خونه رو کامل تجهیز میکنم و واسشون همه چیز رو فراهم میکنم.

میگم خب بگو بیاد پیش خودمون زندگی کنه تو تا کی میخوای تو خونه ی مادرت واسش ارامش بسازی . میگه دلش میخواد اونجا بمونه منم چیزی نمیگم و اون پولم اونجا خرج میکنم تو پاتو از گلیمت دراز تر نکن و تو چیزهایی که بهت مربوط نمیشه نظر نده🤦🏻‍♀️ میگه تو ۶ ماه صبوری کن الان واجب تر ارامش دخترمه

تی وی وال واجب تر بود یا مبل

خب تی وی وال باید قبل چیدمان خونه زده میشد 

چون خیلی کثیف کاری داره

هزینه اش حدود ۴۰ تومن شد با ۴۰ تومن نمیشه مبل گرفت که

به نظرتون حرفاش منطقیه ؟

بهم میگه من اراده کنم میتونم تو رو از خونه ی ۲۰۰ متری تو خونه ی ۹۰ متری بنشونم ، تا وقتی همه چیزت فراهمه به موضاعات دیگه کار نداشته باش وگرنه لولتو میارم پایین

اصلا احساس میکنم حسمو بعد این حرفا نسبت بهش از دست دادم اخه اولین باره اینطوری باهام صحبت کرده

چجوری با همچین آدمایی ازدواج میکنید

عزیزم همسرم من از هر نظر عالیه

تنها مشکلی که داریم حساسیتش رو خانواده و دخترشونه

اونم به خاطر اینه که میخوان مسئولیت رو از دوش بقیه بگیرن

عزیزم دخترشه ویک پدره معلومه نگرانیش طبیعیه.شماهم حق داری دلت میخواد خونت زود پربشه.ولی این باید گوشه ذهنت باشه که شوهرتون پدر یک نفره دیگه است وتااخر عمر باید این روبرای خودتون حل کنید وگرنه هربار ناراحت میشین

لایک نکن
عزیزم همسرم من از هر نظر عالیهتنها مشکلی که داریم حساسیتش رو خانواده و دخترشونهاونم به خاطر اینه که ...

منظورم اون حرفی که بهت زده که لولتو  میارم پایین مگه کم کسی هستی برا خودت که بخواد برا یه خونه لولتو بیاره پایین

منظورم اون حرفی که بهت زده که لولتو میارم پایین مگه کم کسی هستی برا خودت که بخواد برا یه خونه لولتو ...

منم دقیقا از این ناراحت شدم

من به هیچ عنوان اجازه ندادم هیچکس شخصیتم رو زیر سوال ببره و همه جوره چیزی کم ندارم چه شخصیت خودم چه خانوادم

من واقعا عاشق همسرمم اما دیگه نمیدونم بعد این حرفش چطور میتونم باهاش رفتار کنم

عزیزم دخترشه ویک پدره معلومه نگرانیش طبیعیه.شماهم حق داری دلت میخواد خونت زود پربشه.ولی این باید گوش ...

حرف شما درسته عزیزم اما فکر کنید بچه ی خودمه 

خب به نظر شما الویت بچه است یا همسر؟

من اول اولویتم خودمم بعد همسرم بعد بچه

حرف شما درسته عزیزم اما فکر کنید بچه ی خودمه خب به نظر شما الویت بچه است یا همسر؟من اول اولویتم خودم ...

نمیشه اینجوری فکرکرد واقعیت یک چیزدیگس.شماهرمخالفتی بکنی شوهرتون فکرمیکنه میخواین درحق دخترش ظلم کنین ناخوداگاه بیشترگاردمیگیره.بعدشم اگه دخترتون الان مثلا توی خونه مجردی کولر نداشت شماهیچ مخالفت نمیکردی.درکت میکنم ولی شما بایک آدم بچه دارازدواج کردی قطعا سازش بیشتروگذشت بیشتری میخواد

لایک نکن