2777
2789

پسرم سه سال و ده ماهشه شب و روز اصلا خودشو خیس نمیکنه،وجیش داشته باشه خودش فورا میره کارشو میکنه،فقط مشکل پی پی دارم که میادمیگه مامان پوشک میبندم کارشو میکنه میشورمش،کلی وعده وعید وسیله وجایزه دادیم فایده ندارخ،جالب اینجاس خودشم میدونه کار بدیه،میره تو اتاقش کارشو تو پوشکش میکنه میاد دم در دسشویی بشورمش،چیکار کمم با این پوشکش

خیلی خوبه تا گفت پی،پی 

ببزش دستشوی سر گرمش کن بشه کارشو،بکنه چند بارببری عادت میکنه 

من دخترمو۱۸ ماهگی،از،پوشک گرفتم امادگی داشت خیلی ام راه اومد باهام 

هر وقت تو سایت اسممو دیدی جان من ی صلوات 

والا منم پسر ۳ سال و ۶ ماهشه

اصلا همکاری نمیکنه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دخترم ۳ سال و ۶ ماهشه . یه ساله از پوشک روز گرفتمش ولی شب ادراری داره شبا پوشکش میکنم. کسی راهکاری داره؟ 

استارتر شما از این کارتونا که دستشویی کردن و نشون میدن براش بزار و دستشویی فرنگی قشنگ براش بگیر تشویق شه

براش دیگه پوشک نخر بگو نداریم تموم شده مغازه دار بهمون نداده گفته پسرتون بزرگه پوشک برا بچه کوچولوهاس 

اینکه میاد میگه خیلی خوبه 

پسر من میرفت تو اتاقش یا پشت مبل قایم میشد ۳سالش بود پی پی میکرد تو شلوارش 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

دختر منم سه سالشه کارشو توشورتش میکنه توی اتاق.. ولی جیش رو میره حموم یا دسشوی فقط چند دفعه اونم میرفت دسشویی باز شروع کرده میره اتاق

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
دیگه پی پی ایش بو داره اذیت میشی خودت بخای بشوریش موقع پی پی کردن نیفتاد تو دسشویی ترس داشت باش

اصلا هیچ وقت تو دسشویی پی پی نکرده ،اصلا بوش برام مهم نیست کاش عادتشو ترک میکرد خودشم حالش بهم میخوره از بوشش