2777
2789

سلام دوستان .من دیروز سونو انومالی انجام دادم و خیلی نگرانم .آزمایش سل فری پیشنهاد شده واسم آیا میتونم تو هجده هفده و نیم انجامش بدم مشکلی نیست ؟عکس سونومو میذارم اگه کسی میتونه راهنماییم کنه .نوشته ک عدد nb تقریبی اندازه شده و ۴.۲‌هستش .و باید بری آزمایش کروموزوم و اینا بدی هنوزم دکترم جوابی نداده خارج از کشوره احتمالا باید برم‌پیش ی دکتر زنان دیگا فردا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عدد طبیعیش چنده ؟آخه nb منظورش استخوان بینی هست .تازه گفت عددش پایینه .

عزیزم رفتی تست دادی آمینوسنتز یا سلفری؟ واسه منم4.2 هست دکتر سونوگرافیم نوشته طبیعی و در جهت رد تریزومی 21 هستش . من خودمم بینیم خیلی کوچیکه .یه خانومی توی گهواره NB 3.5 بود رفت همه تستا رو داد سالم بود وقتی به دنیا اومد دید یه بینی کوچولو نخودی داره نینی. من واقعا گیج شدم چیکار کنم

عزیزم رفتی تست دادی آمینوسنتز یا سلفری؟ واسه منم4.2 هست دکتر سونوگرافیم نوشته طبیعی و در جهت رد تریز ...

عزیزم من ازمایش سل فری رو دادم .مشکلی نبودد.سونو رو هم تکرار کردم .خدارو شکر مشکلی نبود.