2777
2789
عنوان

بیاید دعوام کنید

206 بازدید | 17 پست

آقا بیاید دعوام کنید یه چیزی بگید من برم سر درس پشت کنکوریا یه نصیحتی چیزی از سختیاتون بگید من چشمم بترسه اصلا انگار هیچی برام مهم نیست وای خدا این حالت خودمم میترسونه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

nature 🏖️🍁lover

حمال میشی اونوقت ببینم من ضرر میکنم یا تو

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید ولی اگه بری یه حرفه یاد بگیری خیلی بهتره تا وقتتو بذاری برای کنکور... درسته دانشگاه یه محیط فرهنگیه که میتونی خیلی چیزا تجربه کنی ولی تاثیر زیادی تو این ت نداره

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

ببخشید ولی اگه بری یه حرفه یاد بگیری خیلی بهتره تا وقتتو بذاری برای کنکور... درسته دانشگاه یه محیط ف ...

حرفه که آره قصد دارم ولی خب من واقعا روی کنکور حساب کردم 

nature 🏖️🍁lover

اینو خیلی مامانم میگه دیگه بی اثر شده 😭😭😂

اونروزیو میبینم که جاریت دکتر هست و تو حمال    اونموقع هر چقد بگی غلط کردم دردی دوا نمیشه 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
رفتم

🤣🤣🤣