دوستان کمکم کنید من خوابگاهیم هیچ دوستی ندارم به خدا دیوونه شدم ی بار مریض خودم باید برم دکتر ببرون هیچکس باهام نمیاد چیکار کنم ؟ فرهنگیان هم هستم خیلی بچه ها اذیت میکنن اخه من نه دوست پسر دارم که برم باهاش بیرون نه چیزی و گناه میدونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خب خوش مشرب باش. روابط رو بیشتر کن. غذای خوشمزه درست کردی به در و همسایه و اتاق های کناری بده. خوشرو باش. من با همه خوب بودم. استعدادم تو بازی های مختلف بود. پانتومیم و گل پوچ و اینا چون بلد بودم جر بزنم. و بازی مزه میگرفت. به شخصیتت برمیگرده که چطور بتونی با بقیه ارتباط بگیری