2777
2789
عنوان

راضی کردن همسرم برای بچه دار شدن

608 بازدید | 30 پست

سلام خدمت همه بزرگواران 

نمیخواستم اینجا تاپیکی ایجاد کنم چون اکثرا خانوم هستین و شاید خوشتون نیاد یه آقا اینجا صحبت کنه ولی نیاز به راهنمایی دارم

من ۲۸ سالمه و همسرم چند سالی از من کوچیک تر هست، بخاطر مشکلی که بنده دارم و تحت معالجه هستم امکان بارداری به صورت طبیعی وجود نداره و حتما باید به روش های دیگه مثل ivf اینکار انجام بشه مثاله این نیست موضوع اصلی اینجا هست که خانومم بچه نمیخواد‌الان و منم ممکنه یک سال دیگه دو سال دیگه کلا بچه دار نشم حتی با روش هایی که گفتم، توی دوراهی هستم بهش میگم خب کلا نمیخوای میگه چرا میخوام ولی الان نمیخوام میگم خب شاید سال دیگه نشد میگه نه میشه و نمیخواد کلا قبول کنه 

به خانومم حق میدم چون دو ساله ازدواج کردیم و میخواد تفریح کنه و جوونی کنه

از طرفی جفتمون کارمند هستیم و با خودم میگم (به همسرم نگفتم که اینم دست بگیره) بچه بدنیا بیاد کی میخواد نگهداریش کنه

بخدا تو فکرم همش لطفا خواهری کنید یه راه حلی پیشنهاد بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بانک اسپرم مراجعه کنید

و ذخیره اسپرم کنید

تا بعدن بدون مشکل با ای وی اف بچه داربشید

خانمتون کاملن حق دارند

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

شما میتونید برین ای وی اف و جنین هارو براتون فریز کنن و هر وقت ک خانمتون راضی بود اونارو توی رحم بذارن و تبدیل به بچه بشه.

اگر حتی به این مورد هم راضی نیست یا کلا بچه نمیخواد و اینجوری میخواد شمارو از سرش باز کنه یا واقعا ادم بی درکیه ک به علم پزشکی اعتماد نداره و فک میکنه دروغ میگت دکترا.

دیگه باید بشینید با هم حرف بزنید و مشکلاتو مطرح کنید . بالاخره بخش اصلیش با خانمه . بارداری زایمان بچه داری . باید خیالشو راحت  کنید که همیشه در کنارش هستید کمک میکنید . حاضرید هزینه کنید برای مهد حتی پرستار اگر لازمه و ایشونم از کارشون عقب نیفتن . تا ایشونم ترغیب بشن .

آقایون که برای بچه دارشدن محدودیت سنی ندارن اونم تازه دوسال ازدواج مردی قطعا حق با خانمته اینا رو قب ...

بله ولی خدمتتون گفتم مشکل از بندس و اینده ممکنه اصلا بچه دار نشم