2777
2789

سلام 

تو این هفتع چه داروهایی مصرف کردین من چند تا دکتر رفتم هر کدوم هم نسخشون باهم فرق داره فقط ویتامین دی ه مشترک هست 

مولتی ویتامین چه نوعی خوب است خارجیش یا ایرانیش واهن

تا توانی دلی به دست اور دل شکستن هنر نمی‌باشد 

بعد از ۱۶ هفته بجای فولیک،اهن داد و ویتامین دی و مولتی ویتامین پرینیاتال و کلسیم هم که از اولش تاالان

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من الان ۳۵ هفته ام 

از همون اوایل مولتی ویتامین آهن و ویتامین دی مصرف میکردم

راجب اینکه خارجی بهتره یا ایرانی از دکترم سوال کردم گفت فرقی نداره اوایل ایرانی مصرف میکردم بعد یه دوره همه رو خارجی گرفتم

بعد از ۱۶ هفته بجای فولیک،اهن داد و ویتامین دی و مولتی ویتامین پرینیاتال و کلسیم هم که از اولش تاالا ...

ویتامین دی هزار بود یا دوهزار 

اهن چه مارکی بود

عزیزم من الان ۳۵ هفته ام از همون اوایل مولتی ویتامین آهن و ویتامین دی مصرف میکردمراجب اینکه خارجی به ...

انشالله ب سلامتی زایمان کنی میشه اسم خارجیشونو بنویسی

انشالله ب سلامتی زایمان کنی میشه اسم خارجیشونو بنویسی

ممنون مهربون 🌱

آهن یونی فرو 

مولتی ویتامین پرگناکر

کلسیم بون آرکو

این مارک کلسیم حاوی ویتامین دی هم هست چون من ویتامین دی ام پایینه دکتر اینو‌داده لطفا سر خود مصرف نکن