2777
2789
عنوان

تیرگی بدن 🚫🚫

163 بازدید | 10 پست

بچه ها ۱۵ سالم خب بچگی خیلی زمین میخوردم الان ارنج و زانوهام سیاه شد نگید خودتو دوست داشته باش از این حرفا من اینجوری دوست ندارم محصولی چیزی میشناسید که جوابگو باشه 

کم کم گم میشه من خودم تا 16*17 سالگی زانو هام مث زانو ها شتر بود از بس که تیره و زشت بود الان خیلی خوب شده . اگه خیلی نگرانی یه دکتر پوست برو یا بزن نت یه کرمی چیزی بگیر بزن

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قبلا ارنج زانوم سياه بود بيست سال  به بعد خود ب خود كلا خوب ميشه

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
کرم گاتیو تعریفشو شنیدم واقعا تاثیر داشت برا شما

اره واسه جاهای تیره بدن خوبه یه مدت هر روز استفاده بشه من واسه بیکینی و زیر بغل زدم خیلی خوب بود 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛
بعد برگشت یا دائم بود ؟ دونه چقدر خریدین ببخشید میپرسم

نه دیگه برگشت که نداره البته هر بدن یه جوره ولی خب لیزرم کردم همزمان استفاده میکردم بیشتر تاثیر داشت ،دو سال پیش ۴۵۰ خریدم الان بیشتره، ولی بازم میگم واسه زانو به نظرم هفته ای یه بار کیسه و سفیدآب بکش اسکرابم همین طور اول باید این تیرگی بره بعد کرم بزنی چون من خودم تجربه داشتم 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛