2777
2789
عنوان

بیاین روش‌های خوشگل کنونمونو بگیم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2738 بازدید | 128 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سپاس از راهنماییت.اصن دقت نکرده بودم.دنبال چیز دیگه ای بودم🫡

اینا همه تقصیر امریکاست،جوونامونو از راه منحرف کرده😔🤣

من‌‌ وقتی دوست داشته میشم چشام برق می‌زنه،پوستم صافه،موهام خوش حالته، خوشگلم و زندگی قشنگه؛ولی الان کدر و زشتم،یه گوشه افتادم همینطوری.
من خدادادی خوشگلم ( وی همچنان که نون را در رب میزند بغض خود را قورت میدهد و آهی عمیقی می‌کشد)

😂

من‌‌ وقتی دوست داشته میشم چشام برق می‌زنه،پوستم صافه،موهام خوش حالته، خوشگلم و زندگی قشنگه؛ولی الان کدر و زشتم،یه گوشه افتادم همینطوری.
نه والا، نه خودم نفس تهرانی ام نه شوهرم آرشاویر راد😁

🤣🤣🤣🤣🤣

تازه بجز این جمله که گفتی میشه اینم گفت 

توی آینه به خودم زل زدم

چشمای درشت عسلیم با پوست سفید و لبهای قرمزم هارمونی خاصی ایجاد کرده بود 

یکدفعه از پشت سرم بهم نزدیک شد و دور کمرمو با دستای مردونش گرفت ، توی هیکل مردونش گم شدم  و  با برق چشمای قشنگش بهم زل زدم گفت

((خانومی خوشگل من چیکار می‌کنه))

😭😭😭😭😂😂🤣🤣🤣🤣

همه مشکل دارن ، همو درک کنیم ، ممنونم ♥️🌹 

هرچی رمان خونده بودم جلو چشمم رژه رفتن😂

رژ قرمز رنگه مخملیمو که با جورابام ست بودو زدم که یهووو آرتا وارد شد و گفت:

پاکش می‌کنی یا به روش خودم پاکش کنم..