2777
2789
عنوان

بیاین روش‌های خوشگل کنونمونو بگیم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2738 بازدید | 128 پست
🤣🤣🤣🤣🤣تازه بجز این جمله که گفتی میشه اینم گفت توی آینه به خودم زل زدمچشمای درشت عسلیم با پوست سف ...

واااای😂🤣🤣

من‌‌ وقتی دوست داشته میشم چشام برق می‌زنه،پوستم صافه،موهام خوش حالته، خوشگلم و زندگی قشنگه؛ولی الان کدر و زشتم،یه گوشه افتادم همینطوری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک کنید بچه ها🥲🌚

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

تقویت مژه سریتا میزنم خوب بوده واسم ماسک کتان و برنج هر روز عالی بود روغن قرچک واسه مو ویتامین تقویت مو وایت هیر خوب بوده واسم ماسک خاک رس هم میخوام بخرم  در این حده توان مالیم ومرطوب کننده با آرایش ملایم 

من یخ میزنم به صورتم

تو دوران بلوغ برای کوچیک شدن دماغ زنجبیل و وازلین میزدم اشکم در میومد یا گیره لباسی میزدم میدونم احمقانه بود ولی واقعا بهتر شد من ورزش برای کوچک کردن دماغ هم انجام میدادم بعد برای دندون از زرد چوبه استفاده کردم برای مژه روغن نارگیل ماسک صورتم تو تابستون همیشه سدر و ماست تو زمستونم عسل و دارچین میزدم به صورتم  💕

گاهی باید فراموش کرد