2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موهام حنا بود..عروسی دکلره کردن و زیتونی زدن برام

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

ببین دو مدل حنا داریم گیاهی شیمیایی 

اول ازت تست میگیره رنگ کار یعنی یه قسمت نازک دکلره میکنه ببینه میگیره یا نه

اما با هر نوع حنایی دکلره بخوای کنی یا هایلایت فیس فرم هرچی پایه بیشتر از هفت و نیم باز نمیشه

رنگم کنی شاید تناژ قرمز بگیره

رنگ کارم سوالی داری بفرما

ببین دو مدل حنا داریم گیاهی شیمیایی اول ازت تست میگیره رنگ کار یعنی یه قسمت نازک دکلره میکنه ببینه م ...

عزیزم خواهرم موهاش سفیدی زیاد داره بعد موهاش خیلی ضعیف شده میخواد حنا بزاره برای تقویت نمیدونه چیکارکنه خود رنگ‌موهاشم الان فک کنم شماره 3باشه

عزیزم خواهرم موهاش سفیدی زیاد داره بعد موهاش خیلی ضعیف شده میخواد حنا بزاره برای تقویت نمیدونه چیکار ...

عزمزمه چرا حنا

دو تا رنگ خوب بگیره 

با اکسیدان ۶

رنگ مورو خراب نمیکنه گلم

۳۰ دقیقه بمونه 

برا اینکه موهاش نرم شه آسیب نبینه اولاپلکس بخره ۵۰۰ تومنه برا ده بار رنگ بسته دو قاشق بریزه تو مخلوط رنگش

بعدش شامپو فولیکا بزنه هفته ای سه بار 

سشوار اتو مو نزنه