2777
2789
عنوان

کسی در مورد طرح پزشکی اطلاعاتی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم،در خصوص تجربه جراحی‌تون با دکتر دادگری پیام میدم.شما راضی هستید در کل؟ به لحاظ تنفسی هم م ...

سلام گلم

من از ظاهر بینیم راضی ام قشنگ و طبیعیه ولی سوراخای بینیم از پایین تیز دیده میشه و بعد از دو سال هنوز تنفسم مشکل داره یه سوراخ بینیم همیشه کیپه، با کوچکترین سرمایی آبزیزش پیدا می‌کنم.

هنوز یکم انحراف داره بینیم که بهم گفته بود رفع نمیشه و فک کنم مشکل تنفسیم برای همینه، بهم گفته بود اگه مشکلت تا یک سال و نیم بعد از عمل حل نشد بیا دوباره ولی من دیگه پیگیری نکردم و دارم باهاش میسازم

سلام گلممن از ظاهر بینیم راضی ام قشنگ و طبیعیه ولی سوراخای بینیم از پایین تیز دیده میشه و بعد از دو ...

سلام مجدد عزیزم، ممنون از پاسخگویی شما 

این سوراخ بینی‌تون همیشه و در طول روز کیپه و یا اینکه مواقعی باز می‌شه؟ در کل راضی نیستید؟ 

سلام مجدد عزیزم، ممنون از پاسخگویی شما این سوراخ بینی‌تون همیشه و در طول روز کیپه و یا اینکه مواقعی ...

سلام گلم

بیشتر وقتایی که در معرض سرما هستم کیپ میشه حتی اگه یه باد ملایم بهم بخوره یا چیز سرد بخورم کیپ میشه و آبریزش پیدا می‌کنم. موقع خواب خوبه ولی در کل کامل باز نیست و گرفتگی داره حس بویاییم هم ضعیف شده

از عملم پشیمون نیستم ظاهر بینیمو دوست دارم. با اینکه گرفتگیش اذیتم میکنه ولی قابل تحمله و باهاش میسازم

عزیز دوساله طرح اجباری بعد اینکه بله میشه شهر دیگه البته توی نوبت قرار میگیری حالا بستگی داره ممکنه ...

شما خودتون طرح گذروندید؟ یعنی واقعا میشه هر شهری که میخوایم طرح رو بگذرونیم؟