2777
2789
عنوان

خاهش میکنم کمکم کنین خیلی خستم😭

73 بازدید | 4 پست

من 2 سال پشت کنکورم خانوادم خیلی سختگیر و حساسن رو درس بخدا قسم خیلی خوندم در حد توانم تلاش کردم کلاس رفتم ولی نشد شاید کفر میگم ولی حس میکنم خدا نمیخاد خدا کمکم نمیکنه وگرنه چرا قبول نمیشم ینی هرررروز میشینم اگ نماز میخونم دعا میکنم اروزیی دارم همه چی قبولی کنکور خدا خودش میبینه تو چه وضعیتم میدونه هردفه مردود میشم شرایط روحی و خانوادم چی میشه ولی بازم..... خدایا بازم شکرت چون کسی نبود اینجا گفتم❤🥲

تنها نیستی عزیزم..منم چند سال رد شدم..بالاخره تو یه رشته خوندم ..اون موقع خیلی غصه میخوردم ولی الان ...

خیلی سخته از هدفت دست به کشی ولی خستم دیگ توان ادامه دادن ندارم شاید منم رفتم خوندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته از هدفت دست به کشی ولی خستم دیگ توان ادامه دادن ندارم شاید منم رفتم خوندم

عزیزم خودت رتبه دو سالتو مقایسه کن..اگه خیلی تغییری نکرده بنظرم پشت کنکور نمون شاید مسیرت تو یه راهه دیگه باشه..به خودت استرس نده همه چیز دنیا کنکور نیست..به حرفای بقیه هم اهمیت نده..غصه هیچیو هم نخور خدا بزرگه