2777
2789
عنوان

هیشکیو ندارم بیاد خونه م

773 بازدید | 23 پست

سیده م پدرمادرم مردن با برادرام هم قطع رابطه ایم تنها زندگی می کنم ..الکی دیروز کلی خرید کردم میوه و شیرینی ولی می دونم هیشکی نمیاد خونه م همسایه هام هم فکر نکنم بیان همشون باهام لجن 

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم

منم احساس تنهایی میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سید نیستم اما منم کسی ندارم بیاد دیدنم مهم نیست 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

خدا پدر مادرتو رحمت کنه 🤍

ولی واقعا میگم لذت ببر از اینکه کسی نمیاد خونت... 

برو برا خودت خوش بگذرون

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خودتو قوی کن میخوای چیکار بقیه رو  پاش بیوفته همه غریبن  نذار تجربه بدذاتی بقیه رو بکنی بعدش دلشکسته بشی که اخرش دوست داشته باشی قطع رابطه کنی باهاشون

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد

عزیزم عیدت مبارک💚

یکی از بچه ها نطر خوبی داد اگه کسی نیومد برو شیرینی یه جا پخش کن 

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋