2777
2789
عنوان

میخام بهتون عیدی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 73 پست

@7272

@18narnia18

@نخودچی1403

@نخودسیاه

@نگاروحلما و شفای شوهرش

استارتر واسه دوستام بخون لطفا 🌷

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

حاجت رواشی گلم اسمم فاطمس دعاکن بچم صحیح و سالم بدنیا بیاد و هیییییچ مشکلی نداشته باشه و زایمان و بارداری عالی و راحتی داشته باشم و این بیماری ای مشکوکم بهش ازم دوربشه و اصلا این نباشع و شوهرم دست از وابستگی خانوادش بردارع عاشق و وابسته منو زندگبمون بشع و فرد مورد نظرم هیچووووقت خونش نباد واحد کناریم تروخدا واسم کلی دعاکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر واسه دوستام بخون لطفا 🌷

@عشق5

@آیسون1 و برادرش

@منوبارون

@مامان،مهدیار و پسرش

@happymoon77  

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

زینب

عیدت مبارک

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

مرسی ❤ استارتر ازت ممنونم عیدتون مبارک لطفا واسه شفای کامل خودم و حل مشکل داداشم و کربلا رفتنم بخون ...

سلام عزیزم،  برای همه تون جدا جدا خوندم💚

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
@7272 @18narnia18 @نخودچی1403 @نخودسیاه @نگاروحلما و شفای شوهرشاستارتر واسه دوستام بخون لطفا 🌷

واسه همه خوندم عزیزم💚

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
استارتر واسه دوستام بخون لطفا 🌷@عشق5 @آیسون1 و برادرش@منوبارون @مامان،مهدیار و پسرش@happymoon77

خوندم💚

التماس دعا عزیزم برای برگشت کامل سلامتیم 

برای سلامتی همسرم وبچه هام که کسی تو دنیا جز خدا وائمه همسرم وبچه هام ندارم 

اسمم مریم اسم همسرم هادی 

عید همگی مبارک 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

@7272 @18narnia18 @نخودچی1403 @نخودسیاه @نگاروحلما و شفای شوهرشاستارتر واسه دوستام بخون لطفا 🌷

ممنونم ❤️ عید اکبر رو تبریک میگم بهتون🌹

علی وآل علی  همیشه دستگیر وشفیعت

والهی سلامتیتون کامل بشه 🤲

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

استارتر عیدی اصلی رو صاحب زمان با ظهورش

برسونه بهمون آمین دعا کن.

ویژه تر تبریک میگم بهتون سادات جان

💚💚💚💚💚

لطفا برای حاجت دل دوستانم دعا کن

@خانمحاجآقا  

@سوپرایزخدا  

@parzhak  

@sallli  

@oمادرانهo  

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

التماس دعا عزیزم برای برگشت کامل سلامتیم برای سلامتی همسرم وبچه هام که کسی تو دنیا جز خدا وائمه همسر ...

سلام عزیزم،  چشم حتما میخونم،  ان شاالله همیشه مرتضی علی یار و یاورتون باشه💚

ممنونم ❤️ عید اکبر رو تبریک میگم بهتون🌹علی وآل علی همیشه دستگیر وشفیعتوالهی سلامتیتون کامل بشه 🤲ا ...

سلام عزیزم،  ان شاالله در راس دعاهامون فرج آقا و مولامون صاحب الزمان باشه💚

چشم حتما واسه همه دوستات جدا جدا میخونم❤