2777
2789

آقا دوره گرد بود من با بچه ها رفته بودم چرا بهش نگفتم بیاد برداره احساس میکنم نذرم قبول نشد. تازه شروع کرده بودم پخش کنم نمی‌دونستم چیکار کنم خجالت می‌کشیدم اولش‌.اونم خودش نیومد برداره. اعصابم خراب شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توبه کن این دفعه بیشتر ملاحظه کن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
اگه هنوز هستش برو بده بهشنذری برا ایناست نه برا در و همسایه که خودشون دارن

اولش یکم با خجالت رفتم یکی دونفر اومدن جلو نذری برداشتن یکم روم باز شد برگشتم صداش کنم رفته بود اعصاب نموند برام اومدم ثواب کنم کباب شدم