2777
2789
عنوان

خانواده

59 بازدید | 10 پست

سلام 

یه سؤال دارم دوستان 

کسایی که با خانواده زندگی می کنن شما هم سعی می کنید جلوی باباتون زیاد غذا نخورید چون مثلاً موقع غذا خوردن نگاهتون می کنه؟ یا وقتی کولر روشنه یا لامپ چندتا روشنه خوشش نمیاد؟ دوست داره خونه تاریک تر باشه لامپا رو خاموش می کنه؟ 

یا شیر آب مادرم رو موقع ظرف شستن، کم می کنه. 

دوست نداره براتون لباس واینا بخره؟ به جاش لباس کهنه بقیه رو بپوشید. هرچی از خونه خراب بشه دیگه درست نکنه. همیشه اجناس دست دو یا دور ریز بقیه رو بیاره خونه به عنوان وسیله استفاده کنید. 

وضع مالیشم خوبه 

مامانم میگه همه باباها همین هستن تو الکی لوسی. درسته؟ مشکل از منه که ازخودش رفتاراش خوشم نمیاد؟ 

سلام عزیزم . 

خودت چی فکر می‌کنی ؟ 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

اصلاااا چرا باید همه اینجور باشن.. وقتی چند تا اینجور هست نباید گفت همه... من پدرم خدا رحمتش کنه تازمانی که زنده بود از خوراک. و پوشاک..... هیچیییی کم برامون نذاشت اتفاقا لامپم روشن میکرد میگف تاریکه خونه... خدایی من پدر زیاد دیدم این مدل مثل پدر شمام دیدم هست دیگه هرکس یه خلق و. خویی داره. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خییییییییییلی ببخش اینو میگم 

اما اینجایی که تو میگی پادگان هست نه خونه 

نه فداتشم 

این بابای شما مثل پدربزرگ منه البته اون ریق رحمت رو سر کشید

تو سعی کن کار پر درآمد یاد بگیری و فقققققققققط از اون خونه بری

سلام عزیزم . خودت چی فکر می‌کنی ؟

در کل بخوام بگم اگه وضع مالیش واقعا بد نیست . ممکنه خسیس باشه . بابای منم تقریبا همینه( نه با این شدت مثلا چراغا رو کم می‌کنه و ...اما نه اینکه دست دوم و .. حتی ی بار مامانم بدل گرفته بود برام بابام گفت اینا رو نگیر بعدا برام طلا خرید)  اما درکل مامانم همیشه حواسش هست به خونه و ... نمیزاره بابام اینکارا رو کنه. 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

نمی دونم اونا می گن تو مشکل داری 🥲

خب از نظر منم  اونا اشتباه میگن. وا ! وقتی همچین زندگی مهیا کردی چرا بچه میارن بعدشم بگن تو مشکل داری . عزیزم تو هیچ مشکلی هم نداری . 

پایینتر هم توضیح دادم در ادامه حرفم 💖ان شا الله موفق باشی تو زندگیت 🤲🏻

خب از نظر منم اونا اشتباه میگن. وا ! وقتی همچین زندگی مهیا کردی چرا بچه میارن بعدشم بگن تو مشکل دار ...

هِی، بالأخره هرکی یه شانسی داره 😔

ممنون عزیزم همچنین ❤️

هِی، بالأخره هرکی یه شانسی داره 😔ممنون عزیزم همچنین ❤️

من خودمم حقیقتش فقط دارم سعی میکنم سریعتر به درامد برسم که نخوام از پدر مادرم پولی بگیرم یا حداقل چیزایی که دوست دارم بگیرم بدون عذاب وجدان . به نظرم سعی کن زندگیت رو به سمتی ببری که دوست داری 💖