2777
2789

این قسمتها درد نسبتا زیادی دارم. خیلی نیست ولی راه که میرم خیلی فشار میاد بهم. به نظرتون برم زایشگاه؟ معاینه کنن

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 

درد زایمان با فاصله های منظم هست ،مثلا هر نیم ساغت یه بار ،بعد هی کمتر میشه هر بیست دقه بعد هر دقه ،اولش کمه ولی ب مرور زیاد میشه ،سر زایمانت منو خیلی دعا کن ،بد جور گرفتارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد زایمان با فاصله های منظم هست ،مثلا هر نیم ساغت یه بار ،بعد هی کمتر میشه هر بیست دقه بعد هر دقه ، ...

حتما عزیزم 

میرسه عزیزم نگران نباش

الهی بسلامتی زانوی خیر ب زمین بزنی دربهترین حالت ممکن نی نی نازتو بغل کنی موقع زایمانت از ته ته دلت واسه داداشم دعا کن اسمش محمد هستش الهی بحق این روز عزیز مشکلش حل شه ...مراقب خودت باش 

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

الهی بسلامتی زانوی خیر ب زمین بزنی دربهترین حالت ممکن نی نی نازتو بغل کنی موقع زایمانت از ته ته دلت ...

فدای تو... می‌دونم چی میگی حتما دعاش میکنم شما هم با دل پاکتون داداش منم دعا کنید 

فدای تو... می‌دونم چی میگی حتما دعاش میکنم شما هم با دل پاکتون داداش منم دعا کنید

چشم حتمن عزیزم ...الهی ک ب حق این روز عزیز مشکل جفتشون حل شه خدایا خودت ی نگاه بهشون بنداز مشکل همه جوونارو حل کن مشکل عزیزای مام ب بهترین نحو ممکن حل کن تو خدایی تو بزرگی واسه تو نشد نداره خودت خیر براشون بخواه خدایا

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه