2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه نداری؟

چرا یه بچه دارم بزرگه زود بچه دار شدم انقدی که الان دلم میخواد مادری کنم اونموقع حالیم نبود دورم پر نوزاد و حامله س همه منتظر بارداری منن

بدتر ازون شوهرمه که عشق بچه س

بخاطر من صبر کرد فک نمیکردم اینجوری بشه 😭😭😭

چرا یه بچه دارم بزرگه زود بچه دار شدم انقدی که الان دلم میخواد مادری کنم اونموقع حالیم نبود دورم پر ...

رو دکترای دیگه،فکنم باید ذخیره تخمدانت چک بشه،با آی وی اف می تونی باردار بشی

بچه داری؟شاید پلی کیستیکی و یائستگی نباشهمنم فکنم زود یائسته شم

پلی کیستیک بودم ولی پریود میشم 

دوماه نشدم بعدم که شدم قطع نشد امروز رفتم آزمایش و سونو گفت تخمدان ها به حالت عادی برگشته پلی کیستیک از بین رفته و یعنی اینکه دیگه فعالیتی نداره طبق آزمایشم تخمکی دیگه تقریبا نمونده برام 

چرا یه بچه دارم بزرگه زود بچه دار شدم انقدی که الان دلم میخواد مادری کنم اونموقع حالیم نبود دورم پر ...

خب پس با قسمت نجنگ. واقعا سخته بچه تو این اوضاع. اولی رو به ثمر برسون

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
پلی کیستیک بودم ولی پریود میشم دوماه نشدم بعدم که شدم قطع نشد امروز رفتم آزمایش و سونو گفت تخمدان ها ...

مثل منی،منم فکنم زود یائسته شم،تنها راحت آی وی افه،هرچه سریع تر اقدام کن،انشااله دامنت سبزمیشه،نا امید نباش،معجزتو از خدابخواه

خب پس با قسمت نجنگ. واقعا سخته بچه تو این اوضاع. اولی رو به ثمر برسون

مجبورم بپذیرم ولی خیییلی سخته

دوروبریامون همه سه چهار تا دارن وقتی یادش میوفتم شوهرم با چه عشقی با بچه هاشون بازی میکرد جیگرم کباب میشه

امروز جواب همونو بردمخیلی کم بود ای وی افم گفت احتمالش ضعیفه

واقعا نمی دونم چی بگم،منم هی به شوهرم اصرار می کنم برای بچه دوم ،قبول نمی کنه،میگه چند سال دیگه،درک نمیکنه شرایط منو،منم اوضام خوب نیست

مثل منی،منم فکنم زود یائسته شم،تنها راحت آی وی افه،هرچه سریع تر اقدام کن،انشااله دامنت سبزمیشه،نا ام ...

نه ان شاءالله هیچوقت برات پیش نیاد 

دعا کن برام 😔

واقعا نمی دونم چی بگم،منم هی به شوهرم اصرار می کنم برای بچه دوم ،قبول نمی کنه،میگه چند سال دیگه،درک ...

راضیش کن زودتر اقدام کن 

چقد به من گفتن گوش نکردم 

اقدام کن تا پشیمون نشدی