2777
2789
عنوان

شوهر خواهر بیشعورم

456 بازدید | 35 پست

واسه هزارتومن با زنش بحث میکنه باید حساب کتاب پس بده، اون وقتی ازدواج کردن همه واسه نامزدشون گوشی میخریدن اون واسه خواهرم نخرید بعد ۹ سال یه گوشی واسش خریده تا حالا دو مرتبه پیش مامانم گفته نازی رو نمیبینه یه گوشی پوکیده دستشه خیلی از این حرفش عصبانی ام 

یه آدم گدا گشنه که تازه به دوران رسیده خودشو میگیره ادم اگه چشم و‌ دل سیر باشه این حرفا نمیزنه

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق با تویه ما بی پول ها یلا نثبت شما مجبوریم با تیپ و گوشی خودنمایی کنیم و البته من که ندارم و خوشمم ...

من از گوشیم راضی ام ترجیح میدم بجای گوشی عوض کردن پس انداز کنم خواهرم وقتی میره عروسی طلاهای منو مییزه امانت حالا شوهرش واسه یه گوشی چس میاد واسه ما 

یه دهم طلاهای من طلا نداره

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
مامان چرا درباره خاله تاپیک میزنی خوووووو😂😂😂😂😂😂😂شبیه خاله منه درست میشه خاله منم گوشیش همینه ...

ها!

من از گوشیم راضی ام ترجیح میدم بجای گوشی عوض کردن پس انداز کنم خواهرم وقتی میره عروسی طلاهای منو میی ...

واست مهم نباشه ازدواج کنی بد ترم میشه

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم
من از گوشیم راضی ام ترجیح میدم بجای گوشی عوض کردن پس انداز کنم خواهرم وقتی میره عروسی طلاهای منو میی ...

خاک بر سرش ،مثل اینهایی که اپل دارن و سوار اتوبوس میشن 

به نظرتون بهش پیام بدم بگم هر کی باشه میتونه با قرض و قوله یه گوشی بخره ولی من ترجیح میدم پس انداز کنم بجای چیز الکی خریدن آدم چشم ودل سیر نمیگه چی خریدم و سر یهذقرون حساب کتاب نمیگیره

فقط هیچ وقت  صد خودتو برا بقیه نزار حتی خانواده ،من وقتی ندارم ،چیزی از کسی طلب نمیکنم که اگه گم کنم مایع خفت و خاریه

به نظرتون بهش پیام بدم بگم هر کی باشه میتونه با قرض و قوله یه گوشی بخره ولی من ترجیح میدم پس انداز ک ...

نه بابا بی خیال

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم