2777
2789

کی بهت گفت؟ منم تو خواب دیدم نشونم دادن که طلسم دارم چند روز دنبال یک نفر بودم طلسم باز کنه. کسی را پیدا نکردم. نیخوام نماز حصرت فاطمه بخونم اما میترسم. و این که یه نشونه دیگه دیدم پرددم کرد اصلا خوابم راست نبوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۰ روز قبل غروب افتاب  با صدای بلند  سوره بقره بزار پخش بشه

فقط روزی ک شروع میکنی قمر در عقرب نباشه 

هر چی طلسم باشه از بین میره

اگ سمت موکل بری  اون بخاطر از بین بردن طلسم  یه جن دیگ میاره سمت زندگیت و بازم روی زندگیت سنگینی ایجاد میشه

البته روزای اول   مانعت میشن ک تو سوره رو مدام پخش نکنی  ولی اگ آیه الکرسی بخونی  و سوره بقره رو بزاری هر چی طلسم و جادو هست کاملا از بین میره 

واقعا خیلیا انجام دادن و تاثیرشو دیدن 

اگر کسی میدونه قمر در عقرب چیه لطفا بگه منم میخوام اینکارو انجام بدم 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

۴۰ روز قبل غروب افتاب با صدای بلند سوره بقره بزار پخش بشهفقط روزی ک شروع میکنی قمر در عقرب نباشه ه ...

البته منظورم اینه کلا پخش سوره  صبح یا ظهر باشه  

و نزدیک غروب نباشه بخاطر همین گفتم قبل غروب افتاب انجام داده باشی

پخش سوره هم کلا ۱ یا ۲ ساعت زمان میبره ک صوتش تو  گوگل هست بزار پخش بشه و صداش فقط بلند تو خونه باشه 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

کسی بلد چجوری دعارو باطل میشه کرد؟

من روش قرآنی ش رو نوشتم

تو گوشی پخش شه کفایت میکنه؟

آره

فقط روز قمر در عقرب نباشه 

تو نت بزنی توضیحات دقیقشو میاره و تجربهای بقیه بخون

۴۰ روز قبل غروب افتاب با صدای بلند سوره بقره بزار پخش بشهفقط روزی ک شروع میکنی قمر در عقرب نباشه ه ...

سلام بزن توگوشی روزها وساعت قمردرعقرب میگه یه روزهای خاصی که میگن کارهای مهم درسال نباید انجام بدی