2777
2789
عنوان

تروخدا کسایی که ژل زدن لطفا بیان

84 بازدید | 7 پست

سلام خانوما خسته. نباشید...کسایی که ژل لب زدن خواستم ببینم بعد چند ساعت الان دردام شروع شده ...و اینکه بعد تزریق ژل تا چند روز نباید رژ لب زد ؟؟؟

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

واسه من دردش قابل تحمل بود ولی مثلا بهش ی فشار کوچیکم وارد میشد درد میگرفت.. سعی کن کسیو نبوسی خیلی درد داره‌‌.. ولی بعد تقریبا یکی دوماه دگ درد نداره اصلا.. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

برمن کبود بود کبودییشم بطور کامل تا ی هفته رفت دردم نداشت ولی دست میزدی کمی حس میکردی، رژلبم من از همون اول استفاد کردم نمیدونن شاید میگن چن روز اول حساسه نزنید

+خدایاشکرت🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رژ تا وقتی ک اون جای سوزنت خوب شه.. یکی دو روز 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
رژ تا وقتی ک اون جای سوزنت خوب شه.. یکی دو روز

ینی بده اگه بزنی من امروز انجام دادم یک ساعت بعدش کمی رژ زدم ...من یک سیسی تو دو مرحله زده برا من ولی اینجوری عالیه اگه نخوابه ...امکان داره بحوابه یا همین جور میمونه ؟؟ و چند مدت میمونه

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
برمن کبود بود کبودییشم بطور کامل تا ی هفته رفت دردم نداشت ولی دست میزدی کمی حس میکردی، رژلبم من از ه ...

ینی بده اگه بزنی من امروز انجام دادم یک ساعت بعدش کمی رژ زدم ...من یک سیسی تو دو مرحله زده برا من ولی اینجوری عالیه اگه نخوابه ...امکان داره بحوابه یا همین جور میمونه ؟؟ و چند مدت میمونه

ینی بده اگه بزنی من امروز انجام دادم یک ساعت بعدش کمی رژ زدم ...من یک سیسی تو دو مرحله زده برا من ول ...

اولین بارته؟ 

اگر اولین بارته ۷۰درصدش توی دوهفته جذب میشه بعد میری ترمیم دوباره میزنی اوکی میشه..

ممکنه جای زخمش عفونت کنه زخمش همون سر سوزنه ولی دگ نزن تا فردا

ینی بده اگه بزنی من امروز انجام دادم یک ساعت بعدش کمی رژ زدم ...من یک سیسی تو دو مرحله زده برا من ول ...

بستگی به ژلت و لبات داره بعضیا دو سیسی میزنن شصت درصدش جذب میشه هربارم ترمیم کنن همینطوره جذب میشه نصف بیشتریش ولی بعضیا نه با دو سه بار نهایت ترمیم در سال یه فرم خوبی میگیره، 

والا من دیگه ترمیم اینا نرفتم بیشتر دوست داشتم لب بالام فرم بگیره که اون متدی که من میخوام‌ نمیگیره جذب میشه رژلبم من هرسری میزدم چیز خاصی نمیشد ولی خب بقول شما شنیدم میگن چند روز اول ممنوعیت داره

+خدایاشکرت🤍