2777
2789
عنوان

کراش

208 بازدید | 7 پست

چند روز پیش پیج ی پسریو تو اینستا دیدم خصوصی بود بعد از پروفایلش خوشم اومد بهش درخواست دنبال کردن دادم قبول کرد اونم فالوم کرده

بعد پستاشو دیدم خیلی خوشم ازش اومده بهش میخوره ادم بالِولی باشه همشهری هم هستیم

دوس دارم مخشو بزنم یطوری ک خودش پیام بده ولی نمیدونم چطور یطوری ک حالا استوری ریپ بزنه و اینا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من رو مشاورم کراش زدم پیجشو دارم نمیدونم چجوری درخواست بدم میترسم فکر بدی راجبم بکنه

ممنم میترسم فکر بد کنن چون واقعا اهل اینکارا نیستم اولین باره ک از ینفر این مدلی خوشم اومده

ممنم میترسم فکر بد کنن چون واقعا اهل اینکارا نیستم اولین باره ک از ینفر این مدلی خوشم اومده

من واقعا خوشم اومده به طرز عجیبی چشمو گرفته . میخام بعد اعلم نتایج و خبر قبولیم ایشالله مخشو بزنم اما نمیدونم چجور .میترسم دلم پیشش بمونه ..

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
من واقعا خوشم اومده به طرز عجیبی چشمو گرفته . میخام بعد اعلم نتایج و خبر قبولیم ایشالله مخشو بزنم ام ...

خوبه ک بهش پیشنهاد بده فوقش یا قبول میکنه یا رد میکنه

باز خوبه شما همو حضوری دیدید مال من فقط همو فالو داریم🥲😂💔

خوبه ک بهش پیشنهاد بده فوقش یا قبول میکنه یا رد میکنهباز خوبه شما همو حضوری دیدید مال من فقط همو فال ...

نبابا حضوری کجا بود 

۸ ماهه تماس داریم هر هفته و هر شب چت 

تقصیر مامانم شد گف مشاور پسر بگیر میدونستم تهش ایتجوری میشه 

بعد پسرای علوم پزشکی هم بزن دروعن نمیخام من برم جلو غرورمم نمیزاره

فک کن ۸ ماه با یه پسر باشی دقیقه به دقیقه زندگیتو بدونه ولی نتونی مخشو بزنی این ته بی عرضگیه

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...