2777
2789

خانوما من چند ماهیه خیلی حالم بده ..خوابای عجیب پرت شدن از بلندی.زندگی کردن جایی ک توالت عمومیه و کثیف و زندگی کردن جایی که همه حیوونن فقط من اونجا انسانم.و حمله ی حیوانات وحشی..نمیتونستم ب کسی چیزی بکم و حالم وحشتنااااک بد بود.هروقت آینه نگا میکنم حس میکنم ی سایه ی تاریک رو صورتمه.و اصلا نمیتونم با کسی تو رابطه بمونم...ب دلایل خیلی مسخره بهترینارو رو رد میکنم😭.احساس سنگینی تو سرم میکنم و انگار یکی ب سرم فشار میاره و ن تو خونه قرار دارم ن بیرون...انقد ب چشام فشار میاد ک چشام گود میفتن هستين ادامشو بگم؟😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو جانم

🥺مرسی ک هستی. 

ی روز رفتم خونه بابام منی ک اصلا دوس نداشتم زود برگردم تا رفتم گفتم من میخوام برگردم خونمون

.مامانم هرکاری کرد نموندم .ب بابام گفتش زهرا اومد اصلا نموند ی چیزیش بود.بابام زنگ زد گفت زهرا چیشده گفتم قضیه رو .گفتم شدید تر میشه حالم بیشتر از روز چهارشنبه تا جمعه شب

بله عزیزم ادامه بده

بعد بابام گفتش یه رفیقی دارم بهش میگم جریانو.برات سرکتاب باز کنه .واسه هرکسی انجام نمیده ببینم چی میگه.بعد تماس گرفت گفت زهرا تا گفتم گفت فلانی بچه هات خوشگل و خوشتیپن..بخصوص دخترت.......عاشق داره😭😭😭😭

شما میدونین چم شده؟

نمیدونم عزیزم ولی منم یه مدت خوابای پریشون داشتم همش میترسیدم بخاطر استرس ناامیدی اظطرابم بوده

بعد شبا قبل خواب شروع کردم دعاهای قبل خوابو میمخوندم ک باعث ارامش و خواب خوب میشه تو گوگل بود

یبارم واسه یه حاجتی چله سوره عبس گرفتم بعد دیدم خوابم زندپیم روحیم خسلی خوب شده اون حس سنگینس انرژی منفیام همه رفت 

نیت کن چهل روز سوره عبس بخون با اعتقاد نتیجشو میبینی

به نظر شما احترام میذارم و رد نمیکنم 

اعتقاد جای خودشو داره ولی این کار ممکنه ريشش علمی باشه

من یه مدت علائم نزدیک به این خانم رو داشتم یکی میگفت طلسم شدی یکی میگفت جادو شدی یکی میگفت جن زده و شدی و..... البته خودم که این چیزا اعتقادی نداشتم

رفتم دکتر و دکتر متوجه شد طبعم بشدت سودایی شده و سودای بیش از حد توی مغز و معدم رسوب کرده و وقتی این اتفاق بیوفته فرد دچار وحشت کابوس های مکرر استرس و اضطراب شدید و خیلی علائم دیگه که سرچ کنید متوجه میشید

یه مدت تحت درمان بودم دارو خوردم و به کمک دکتر و دارو خوب شدم و از اون علائم هم راحت شدم

نمیدونم عزیزم ولی منم یه مدت خوابای پریشون داشتم همش میترسیدم بخاطر استرس ناامیدی اظطرابم بودهبعد شب ...

رهاجان دوست بابام گفته بود روز چهارشنبه تماس بگیر براش دعا بنویسم.از وقتی فهمیدم چمه اون سه شب تا چهارشنبه شد شبا مردم و زنده شدم و تاصب از ترس آیه و سوره خوندم😭روز چارشنبه مرده دعا نوشت برام ..گفته بود یکیش تو بالشت باشه یکیشم تو آب و گلاب حل کن ۱۰روز ناشتا بخور .اینم بگم من هیچ اعتقادی ب دعانداشتم و اصلا انجام ندادم تابحال ولی گفته بود من فقط میدونم دخترت چ عذابی میکشه .الان ی خواب بدی دیدم با جیغ از خواب بیدار شدم و یکساعت گریه میکردم😭😭

رهاجان دوست بابام گفته بود روز چهارشنبه تماس بگیر براش دعا بنویسم.از وقتی فهمیدم چمه اون سه شب تا چه ...

دعا چیه دختر الکی انرژی بد با دعا بخودت وارد کردی

بعدشم ی مدت مدیتیشنم باید انجام بدی سمت اون چرا رفتی اگرم چیزیت نبوده رفتی انرژیشو اوردی

به نظر شما احترام میذارم و رد نمیکنم اعتقاد جای خودشو داره ولی این کار ممکنه ريشش علمی باشهمن یه مدت ...

خواب دیدم دوباره عروسی بود آدماش عجیییب غریب.دخترم گفت جیش دارم بردمش دوباره همون جای وحشتناک ک توالت عمومی بود و هیییچکس نبود دخترم هی میگفت مامان توهم بیا گفتم ترس نداره که برو تا رفتم یکی از پشت منو گرفت و ب سینه هام دست میزد😭😭😭وای داد میزدم صدام در نمی اومد و با جیغ پریدم برام آب قند آوردن 😭😭😭

رهاجان دوست بابام گفته بود روز چهارشنبه تماس بگیر براش دعا بنویسم.از وقتی فهمیدم چمه اون سه شب تا چه ...

عزیزم بهتر نبود بجای اینکه دنبال دعا و طلسم و این چیزا بری به پزشک خووب مراجعه کنی شاید مشکلت از بیماری جسمانیت باشه ببین هر طبعی که روی بدن انسان غلبه کنه عامل یه سری مشکلاته 

دعا چیه دختر الکی انرژی بد با دعا بخودت وارد کردیبعدشم ی مدت مدیتیشنم باید انجام بدی سمت اون چرا رفت ...

ولی من خییییلی حالم بد بود 😭😭ب شوهرم التماس میکردم توروخدا کاری کن من خوب شم اونم بنده خدا مات میموند حس پوچی دارم اصن میگفتم بیا بزن منو بکش راحتم کن 

..بخدا فقط میخوام خوب شم😭😭