خواهرم خیاطی میکنه در حد خودش ارزونتر از خیاطای دیگه خیلیم ماهر نیست ،خوب من پارچه گرفتم مانتویی دوتا بدم خیاط بدوزه بعد گفتم به این بدم هم واسه اون خوبه پول میدم هم واسه من خوبه کمی ارزونتر میشه بعد من گفتم ۱۰۰ میدم اینم گفت ۵۰۰تو۴۵۰ بده بعد من مات موندم چقدر گرون از غریبه بیشتر میخاد بعد یه دوست دارم اونم خیاط مبتدی هست از اون پرسیدم گف ۲۵۰ولی من گفتم کمتر کن چون من توهر چی واسه تو تخفیف میدم اخه شوهرم مغازه داره این ازم خرید کرد حتی شده مجانیم دادم گف باشه۱۵۰بده ولی جایی نگو ،بعدخواهر جان خیلی منت گذاشت واسه دوختنش خسته میشم و... گفتم۱۵۰بتو میدم دونه ای گف کمه و...به مامان گلایه کرده کمه بعد چند روز یکیشو دوخت گفتم اونیکی گف بعدا خستم امروز ممیگم اونیکیرو بدوز میگه خیلی خسته میشم منم گفتم یده میدم دوستم بدوزه این خواهرم خیلی بی چشم رو وحسوده همیشه خدا بهش کمک کردم خیلی چیزا بهش مجانی دادم خیلی نمک نشناسه همیشه بدیمو به مامان میگه اونم ناراحت میشه میگه حسودی زندگیتو میکنه
به والله زندگیش از من بهتره ولی حسودیو بدجنسی توذاتشه حالا من کار خوبی کردم یانه پارچرو ازش بگیرم بدم دوستم بدوزه اخه هم پول میگیره هم منت میزاره