2777
2789

خواهرم خیاطی میکنه در حد خودش ارزونتر از خیاطای دیگه خیلیم ماهر نیست ،خوب من پارچه گرفتم مانتویی دوتا بدم خیاط بدوزه بعد گفتم به این بدم هم واسه اون خوبه پول میدم هم واسه من خوبه کمی ارزونتر میشه بعد من گفتم ۱۰۰ میدم اینم گفت ۵۰۰تو۴۵۰ بده بعد من مات موندم چقدر گرون از غریبه بیشتر میخاد بعد یه دوست دارم اونم خیاط مبتدی هست از اون پرسیدم گف ۲۵۰ولی من گفتم کمتر کن چون من توهر چی واسه تو تخفیف میدم اخه شوهرم مغازه داره این ازم خرید کرد حتی شده مجانیم دادم گف باشه۱۵۰بده ولی جایی نگو ،بعدخواهر جان خیلی منت گذاشت واسه دوختنش  خسته میشم و... گفتم۱۵۰بتو میدم دونه ای گف کمه و...به مامان گلایه کرده کمه بعد چند روز یکیشو دوخت گفتم اونیکی گف بعدا خستم امروز ممیگم اونیکیرو بدوز میگه خیلی خسته میشم منم گفتم یده میدم دوستم بدوزه این خواهرم خیلی بی چشم رو وحسوده همیشه خدا بهش کمک کردم خیلی چیزا بهش مجانی دادم خیلی نمک نشناسه همیشه بدیمو به مامان میگه اونم ناراحت میشه میگه حسودی زندگیتو میکنه 

به والله زندگیش از من بهتره ولی حسودیو بدجنسی توذاتشه حالا من کار خوبی کردم یانه پارچرو ازش بگیرم بدم دوستم بدوزه اخه هم پول میگیره هم منت میزاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم ی ساله خیاطی میکنم مامانم بهم دستمزد میده ولی حتی تا حالا ب خواهرشوهرامم نگفتم دستمزد چقدره خودشون هرچقدر دادن چیزی نمیگم ی خواهرشوهرم ک کلی براش لباس دوختم یبار ی صدتومنی داد

مطمعنی اینی ک درموردش صحبت میکنی خواهرته؟

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
انگار من الکی ناراحتم خواهر ندارم🙄رابطه من با جاری هام از این رابطه سمی شما بهتره

اره به والله حتی واسه دخترم دوخت صد تومن ازش گرفت مثلا خاله اس من بعشم بخدا نمیکیرم از مغازمون یه پیرهن مجلسی رایگان به دختر ش دادم خیای نمک نشناسه

اره خواهر تنیمه

ایندفعه پارچه خریدی اصلا درموردش صحبت نکن بعد اینکه دوختی بپوش برو اونجا مادرت ک پرسید بگو دادم فلانی دوخته. حالا بگو چقدر گرفته ۲۰۰ اونم بی منت بعدم سریع راتو کج کن طرف اتاق یا اشپزخونه ای جایی

بفهمه حساب کار دستش بیاد

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
ایندفعه پارچه خریدی اصلا درموردش صحبت نکن بعد اینکه دوختی بپوش برو اونجا مادرت ک پرسید بگو دادم فلان ...

اره بعد از این میخام اینجوری کنم به غریبه بدم بهتره مادرم خودش اخلاق خواهرمو میدونه خودشم میگف حق با توعه ولی چون اون خواهرم سلیطه هست هیچی روش نمیگه