2777
2789
عنوان

آخرش که چی !

1894 بازدید | 28 پست

از ۳۱ ام خرداد ساعت ۸ و نیم شب که به خاطر گریه و بیقراری ارغوان و اظهار خستگی من عصبی شد و حرف نزد تا همین الان حرف نزده ! 

دوم تیر ماه تولدش بود دلم نیومد برم خرید اصلا چندشم میشد چیزی براش بخرم باعث تمام حال بدهای زندگیم مگه میشه از تولدش خوشحال باشم !!! 

ولی ارغوان از خودم سوا دونستم و براش برف شادی و بادکنک خریدم اومدم خونه که یه کیکم درست کنم اما چون خونه بود ارغوان نتونست جلو خودش بگیره و برف شادی گرفت طرفش و داد میزد تولدت مبارک منم خواستم دیگه کشش نده کنار ارغوان بودم میخواستم تبریک بگم و تمومش کنم که اونم 

کلا سرش از تو گوشیش در نیاورد فقط اندازه چند ثانیه با نهایت انزجار به ارغوان نگاه کرد و گفت نززززززن ! بچه هم فرار کرد داخل اتاق که یه وقت بر ف شادیش ازش نگیره و کلا قضیه کنسل شد ! 

حال‌ام به شدت داره کشش میده منم کلا صحبت نمیکنم دیگه فقط ناهار و شامم سر وقت میذارم و چای عصرونه و دیگه حرفی نمیزنم ارغوان نمیره سمتش ! خوشحالم براش چیزی نخریدم دلم خنک شد اصلا !!!

اما آخرش که چی ؟؟؟ 

چند روز دیگه خسته میشه و شروع میکنه حرف زدن و اصلا انگار نه انگار ۵ روز با سکوت زهرمارش خونه رو تبدیل به جهنم کرده !

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥲چرا اینجوریه از اول اینجوری بود؟

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
زندگی با مرد قهر قهرو خیلی سختهحداقل روز تولدش یا شب عیدی میتونست کشش نده

عین جهنمه ! 

تو یه خونه ایم اما کلمه ای حرف رد و بدل نمیسه سفره ميندازم میاد ما تحت بهم میکنه غذا میخوره و منم سریع چند لقمه میخورم جمع میکنم چون تحمل اون حالت ندارم اگرم نیام سر سفره قطعا بدتر میکنه کلا معده درد گرفتم از بس چیزی نخوردم یا با حرص خوردم ! 

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 
🥲چرا اینجوریه از اول اینجوری بود؟

نمیدونم بخدا فقط دارم تحملش میکنم ، مامانش میگفت کلا تو مجردی ام همینطور بوده کلا قهر زیاد میکرده و مادرش همش در حال ناز کشیدنش بوده 

نمیدونم بخدا فقط دارم تحملش میکنم ، مامانش میگفت کلا تو مجردی ام همینطور بوده کلا قهر زیاد میکرده و ...

همونه پس بدعادت شده توقع داره هی نازش بکشی🙁

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

کاش کلاس زوج درمانی حسینی رو شرکت کنی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

همونه پس بدعادت شده توقع داره هی نازش بکشی🙁

اوایل ازدواج ناز کشیدم بدتر می‌کرد الان بی محلش میکنم 

عین جهنمه ! تو یه خونه ایم اما کلمه ای حرف رد و بدل نمیسه سفره ميندازم میاد ما تحت بهم میکنه غذا میخ ...

ای بابا اینطوری نمیشه که بچه کوچیکم دارید

این مردا ی قلقلی دارن بلخره ادم میخاد زندگی کنه نه اینکه مدام جنگ اعصاب و حرص بخوری

مثلا من دوستم میگفتم شوهرم میتونه تا یک ماه حرف نزنه و قهر باشه میگفت اوایل نمیتونستم تحمل کنم هی میرفتم سمتش اما این بدتر میکرد اما بعدا که گذشت منم بیشتر حرف نمیزدم باهاش و سراغشم نمیگرفتم دیگه اون خودشو جمع میکرد سر ی هفته اکی میشد! درسته ی هفته هم زیاده اما خب همینطوری شاید کم و کمتر شد 

اوایل ازدواج ناز کشیدم بدتر می‌کرد الان بی محلش میکنم

اره وقتی ناز بکشی بیشتر لوس میشن فقط سعی کن کارایی ک میدونی باعث قهرش میشن انجام ندی

ای بابا اینطوری نمیشه که بچه کوچیکم داریداین مردا ی قلقلی دارن بلخره ادم میخاد زندگی کنه نه اینکه مد ...

اینم همینطوره بی محلش که کنم زیر ده روز کوتاه میاد و خودش شروع به حرف زدن میکنه اما خیلی اذیت کننده است