مادرای عزیز یا هرکسی که تجربه داره تو این زمینه بیاین باهم حرف بزنیم دخترم نه سالش .اضافه وزن داره حس میکنم سینه هاش بزرگ شده یکم که دوسال پیش بردم دکتر گفت ازچاقیه ونمیشه گفت سینه هاش رشد کرده. ازمایشو همه چی گرفت ازش مشکلی نداشت .موهای شرمگاهی هم یکم رشد کرده . ولی وقتی اسم دکترو میارم خیلی استرس میگیره وگریه میکنه. من قدم ۱۶۵ شوهرم ۱۸۳. خودم یازده سالگی پریود شدم. الانم تصمیم گرفتم خیلی اذیتش نکنم وبزارم روندطبیعی رشدشو طی کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=344065762]قدش نسبت به سنش خوبه نگران نباش دکتر بردی چی گفت؟[/QUOTEدوسال پیش بردم گفت خوب مشکلی نداره عکس مچ دستش مطابق سنش بود یعنی همون هفت سال چون هفت سالگی عکس گرفتیم .منم دیگ بعدش نبردم
[QUOTE=344065762]قدش نسبت به سنش خوبه نگران نباش دکتر بردی چی گفت؟[/QUOTEدوسال پیش بردم گفت خوب مش ...
مچ دست دختر من دو سال بیشتر بود دکتر گفت ۹ بعد عکس بگیرم اگر روند سن طبیعی و عکس یکسان بود و هر دو به اندازه ۹ ماه رشد داشت اوکیه ولی اگر مثلا عکس مچ بجای نه ماه افزایش ی سال بود اون موقع مشکل داره