2777
2789

چجوری انگیزه بگیریم بارها شروع کردم ب سه روز نرسیده. سر سفره ک میشینم یادم میره🤦‍♀️

چند بارم تو تاپیکای مختلف شرکت کردم باز ول کردم چجوری ارادتونو قوی کردید؟ لطفا بیاین صحبت کنیم

۲۳ سالمه متاهلم و بچه دارم اول ۱۰۰ کیلو بودم بعد زایمانم ۸۸ شدم و هنوز همونقدرم. میام تا ۸۶ باز میرم بالا 

زودم لاغر میشم ینی رعایت کنم راحت هر ۴ روز یک کیلو میام پایین فقط متاسفانه صورتم خیلی لاغر میشه بهم میریزه. همه اعتمادبنفسمو گرفته هیکلم

چکار کنم ایندفعه ول نکنم؟

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

باید در کنار رژیم ورزش هم کنی و زیر نظر متخصص تغذیه رژیم بگیری که مشکلاتی مثل لاغر شدن صورتت به وجود نیاد ولی خب بازم اگه نمیخوای برنامه غذای استاندارد بگیری خودت میخوای پیش ببری باید کم کم شروع کنی مثلا در طی روز شیرینی و چربی زیاد میخوری و سعی کنی هروز یکم از خوردن چیزای مضر کم کنی و وعده های غذایتو زیاد کنی ولی با کالری کم مثلا هر وعده ۴۰۰ کالری داشته باشه برای صورتم میگن صبا خیار بخوری چاق میمونه و قرصای مخصوصش از داروخونه میشه گرف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده تصمیم میگیرم رژیم بگیرم ولی نمی تونم میگم از شنبه وقتی شنبه میشه میگم از فردا هیچ‌وقت هم نمی تو ...

عین خودتم من

چقدر بده اینطوری

اراده فقط خواهرشوهرای من

شروع کردن تو هرکاری کنی ول نمیکنن ی خواهرشوهرم تو ۷ ماه ۴۰ کیلو کم کرد رفت دکتر رژیم

بنظرت چون رفت دکتر و هی باید بخاطر کمردردش میرفت مجبوری هم شده ول نکرد؟ اخه بالاخره یچیزی باید مجبورمون کنه 

باید در کنار رژیم ورزش هم کنی و زیر نظر متخصص تغذیه رژیم بگیری که مشکلاتی مثل لاغر شدن صورتت به وجود ...

ممنونم. بله مخصوصا چیپس و پفک و چربی زیاد میخوریم متاسفانه