2777
2789
عنوان

خانما بیایین بگین چجوری تحمل کنم😔

267 بازدید | 44 پست

زندگی نمیکنم در واقع دارم میسوزم و میسازم 

شوهرم از هرچیزی محدودم میکنه حقی برا زندگی خودم ندارم 

شوهرمم فقط خرف پدر مادرش براش مهمه و تصمیمات زندگیمون با اوناس پول و اخلاق هم نداره دل خوشی ندارم تو زندگیم با همه چیش ساختم فک میکردم بهتر میشه رفته رفته ولی بد تر شد کوچیکترین چیز ها تو دلم میمونه 

حتی برا رفتن جایی چون میدونم میگه نرو با بهش نمیگم و با استرس میرم یا نمیرم از زندگی زده شدم واقعا امیدی برا آیندم ندارم منی که حتی حق ندارم کوچیک ترین خواسته هامو انجام بدم مثلا دوس دارم برم استخر ولی نمیتونم به شوهرم بگم میدونم میگه نه من اینجور آدمی نبودم برا چیزی از کسی اجازه بگیرم ولی غرورمو شکست این نامرد همه آرزو هامو نابود کرد 

حلالش نمیکنم تا ابد😔

نه پای رفتن دارم نه دل موندن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم از پدر مادرش اینو یاد گرفته لجباز هست و میگن زن باید تو خونش باشه

بددله؟؟ یکی رو میشناختم چون بد دل و شکاک بود نمیزاشت زن و بچش پاشونو از خونه بیرون بزارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حال خوبتو به هیچکسی گره نزن :)

هه دقیقا عین من

با این تفاوت که پول داره اما واسه خانوادش خرج میکنه من هزار تومنم الان تو کارتم نیست 

با این تفاوت که دست به زنم داره

با این تفاوت که همیشه بهم فحش و بد دهنی میکنه

باید بری تاپیک یکی مونده به آخریمو بخونی 

مشکلی که من الان توی نوشته هات دیدم اینه که به نظرم حرف نزدن و درخواست نکردنت خودش یه مهر تاییدیه رو کاراش

شاید شاید شاید اگه وجدان داشته باشه چند باری که درخواست کردی و گفت نه و تو بهش بگی واسه همه چیز نه میگی با خودش فک کنه و حقو بهت بده

هه دقیقا عین منبا این تفاوت که پول داره اما واسه خانوادش خرج میکنه من هزار تومنم الان تو کارتم نیست ...

🥺😔😔ما زنهای ایرانی دقت کردین تعدادخیلی کمی زندگی میکنیم اکثرمون داریم میسوزیم و میسازیم

هه دقیقا عین منبا این تفاوت که پول داره اما واسه خانوادش خرج میکنه من هزار تومنم الان تو کارتم نیست ...

شوهر منم خیلی وقتا پول برا خانوادش یا بعضی چیزا خرج میکنه ولی برا من نداره 

ولی مشکل اینجاست من هم بیان کردن حرفمو بلد نیستم و سیاست ندارم هم با مواجه شدن با نه میترسم و نمیتونم بیانش کنم