2777
2789
عنوان

حالم بده...😔😔

575 بازدید | 19 پست

دخترم آنقدر تو اتاق وسیله بازی ریخته بود ک رفتم جمع کنم عصبی شدم و یکی از وسایلشو کوبیدم تو دیوار پودر شد...

اصلا راه نبود قدم برداری...

روی تخت پر از پوست مداد رنگی...ی عالمه خرده وسیله های کوچولو که هرکدومو باید دونه دونه جدا کنی بذاری تو کارتن و جای خودشون...

اول بهش گفتم همه رو نریز گوش نکرد و قبلش هم کلی بهش گفتم برو جمع کن بازم گوش نکرد ب حرفم...

الان عذاب وجدان دارم هم بابت برخورد تندم هم اینکه وسیلشو پوکوندم...

مامانت شما ها اینجور مواقع چیکار میکنید ؟

اینم بگم ۴سال و شش ماهشه یعنی عملا توانایی فهم خیلی چیزا رو داره...

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

.

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخته ولی سعی کن صبور باشی اون فقط ۴ سالشه و نمی فهمه

میدونم حتی قبلش گفتم بیا بازی کنیم مثلاً میخواد مهمون بیاد بیا تو بشو مامان و من دختر بریم خونه رو جمع کنیم و..

ولی کو گوش شنواااا

خیلی بی نظمی خیلییی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

سخته ولی سعی کن صبور باشی اون فقط ۴ سالشه و نمی فهمه

یعنی اگه این کارو کرد تحمل کنم دختر من ۳سالو چند ماهشه 

خب لابلای این خرابکاریا نباید یادش بدیم که باید ریخت بهم جمع کردنم یاد بگیزه

نباید پرخاشگری میکردی. بچه یاد میگیره

به نظرم یکبار یکی دوتا از وسایلش رو یواشکی قایم‌کن بگو چون جمع و جور نکردی معلوم نیست کجا افتاده

یا اینکه جلوی چشمش بردار و تا یکی دو روز نذار با اون وسیله بازی کنه‌. بگو چون مسئولیت وسایلت رو قبول نمی کنی پس بهتره پیشت نباشه

نباید پرخاشگری میکردی. بچه یاد میگیرهبه نظرم یکبار یکی دوتا از وسایلش رو یواشکی قایم‌کن بگو چون جمع ...

متاسفانه ب شدت بی تفاوتی نسبت ب وسایلاش چون از هرچیزی چندتا داره...و ابنم مقصر شوهرمه ک اصلا نه نمیگه بهش...

یعنی اگه این کارو کرد تحمل کنم دختر من ۳سالو چند ماهشه خب لابلای این خرابکاریا نباید یادش بدیم که با ...

ب نظرم باید براش مرز و محدودیت رو مشخص کرد...و ی جایی تنبیه 

...

منتها من یهو ترکیدم و واکنش خوبی نداشتم دامن براش سوخت چون ترسید 

تورو خدا اگه قدرت صبر و تحمل ندارین بچه نیارین

عزیزم من خیلی صبوررررم خیلی 

ولی خب سالی ی بارم اینجوری از دستت در می‌ره 

عزیزم من خیلی صبوررررم خیلی ولی خب سالی ی بارم اینجوری از دستت در می‌ره

عزیزم اینو کلی گفتم

خوشبحال بچتون ک مادر صبوری داره هعی:)

امشب مامانم بهم گفت که ایکاش هیچوقت بدنیا نمیومدی کلی چیز دیگه

وای بمیرم برا صبوری مامانم🥺🥺

خیلی اتتق کثیف میکردم و اصلا جمع نمیکردم

بالا سرش وایسا بهش بگو دقیقا چیکار کنه

حالا من بهتر شدم ولی خواهر بزرگم تو کار خونه افتضاحههه الان ک سنش داره بیشتر میشه خودشم کم گم داره اذیت میشه

بزار یادبگیره

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
عزیزم اینو کلی گفتمخوشبحال بچتون ک مادر صبوری داره هعی:)امشب مامانم بهم گفت که ایکاش هیچوقت بدنیا نم ...

عزیزم مامانا همه مهربونن و هیچ مادری از ته دلش اینارو نمیگه 

من سر دخترم پیر شدم تا به این سن رسیده