تاپیک پربازدید رو خوندم مادری که بچه عزیزش رو از دست داده 😭😭😭
درد خودم اینقدر مسخره به نظرم رسید که یادم رفت
یه وقتایی اینقدر خودمون رو درگیر مشکلات کوچیک میکنیم در صورتی که اگر بزرگترین دردت درد عشق و عاشقیه باید خدا رو شکر کنی
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
اون تاپیک دیشب منو دیوونه کرد اینقد گریه کردم بخدا امروز سر درد دارم همش اون جمله ش میاد تو ذهنم ک گفت رفتم دستمال کاغذی پرت بدم گفته مامان نرو بیا پیشم هنوزم اشکم درمیاد باهاش
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
قسمش دادم اگر زمانی بچه دار شدم بخواد بگیره اصلا نده