2777
2789

بخدا هرروز افسرده تر بی پول تر میشیم فقط پسرفت ولی هرکیو میبینم همههه یه پیشرفتی داشتن فقط انگار واقعا فقط خانواده ماست مثل خر تو گل موندیم😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه این طور نیست فشار روی اکثریتمونه اما ظاهر زندگی ها تغییر کرده قبل تر بیشتر پس انداز بود الان حتی تفریحات هم کمی پر خرج تر و به ظاهر شیک تر و بریز بپاش تر شده یعنی طرف بدهکاره سفرشو میره یا یخچالش خالیه رستورانشو میره

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
ولش کردم دیگههر چی پیش آید خوش ایدمنم‌ مثل بقیه دارم غرق میشم🤷‍♀️

مگه میشه ول کرد؟ الان هرکیو میبینم هم سن و سالام هر کدوم دارن حداقل یه کاریو میکنن یه هنری دارن ولی من هیچییی معلوم نیست دارم با زندگیم چیکار میکنم

نه این طور نیست فشار روی اکثریتمونه اما ظاهر زندگی ها تغییر کرده قبل تر بیشتر پس انداز بود الان حتی ...

دقیقااا من طرفو میبینم تو خرج عادی زندگیش مونده ولی یجوری به بقیه نشون میده انگار خیلی خوشبخته ولی ما هر کار کنیم از بیرون شبیه بدبختاییم😕

پس تلاش کن به خواسته هات برسی

آخه میدونی نمیدونم چی میخوام مثلا با خودم میگم من اگه الان شروع کنم رفیقام کلی افتادن جلو پس من همیشه یه پله عقبم از همه برای همین باعث میشه من عقب نشینی کنم ببخشید گلم زیاد حرف میزنم کلا نیاز به راهنمایی بقیه دارم برای همین دارم توضیح میدم❤

چطور؟ البته اگه دوست داشتی بگو

شوهرم‌گفت بفروش زانتیا بخریم

سال ۹۸ 

بعد دوماه فروخت گفت خرجش زیاده

اگه همون طلاها بود الان ۸۰۰ تومن حداقل داشتم

نمیفروختم اضافه میکردم