2777
2789

میگن سفید زود میریزه؟

تعداد رای : 15
نظرسنجی
سیاه
11
73%
سفید
4
26%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام سیاه امالگام یا جیوه هستش توی بدن همیشه میمونه به شدت سمی.اکثرا کسانی که دور از جمع ام اس یا چاقی شکمی دارند یا دست و پاشون سرد میشه گز گز میکنن دندوناشون با امالگام پر شده

ولی چون سریع ترین راه برای پر کردن هست متاسفانه استفاده میکنن

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
گلم من ازچندتا دندونپزشک پرسیدم همه گفتن سیاه بهتر ومقاوم تره

منم همینو میدونستم امروز برای دندون نیشم سفید استفاده کرد میگ برا دندونای جلویی سفید میزنن و بهتر ب دندون میچسبه

نگرانم میگم نکنه بیفته زود

اصلا مواد سفید نداری ؟

منم همینو میدونستم امروز برای دندون نیشم سفید استفاده کرد میگ برا دندونای جلویی سفید میزنن و بهتر ب ...

بیشتر جاها مواد سیاه منسوخ شده و دیگه استفاده نمیشه

اما مقاوم تره دکترم گفت مواد سیاه یهو میریزه و باید سریع پر کنی ولی مواد سفید اول ترک میخوره بعد میکنه که قابل ترمیم

از نظر زیبایی هم سفید خیلی بهتره

دکترم میگ سفید ک کامپوزیت گفت اسمشو، میگ بهتر ب دندون میچسبه نمیفته ولی سیاه زود میفتهسفید داری شما؟

هردو داشتم. سیاه عمرش بیشتره 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
سلام سیاه امالگام یا جیوه هستش توی بدن همیشه میمونه به شدت سمی.اکثرا کسانی که دور از جمع ام اس یا چا ...

اره راس میگی من سیاه هم دارم ک خیلی زودتر پر کردن

ولی سفیدو امروز یک ساعت و نیم طول کشید

منم همینو میدونستم امروز برای دندون نیشم سفید استفاده کرد میگ برا دندونای جلویی سفید میزنن و بهتر ب ...

منن نگرانی شمارو داشتم طبیعیه

هیچیش نمیشه خیالت راحت 

برای دندان های جلو که کلا سفید میزنن سیاه بزنی خیلی بد میشه 

معمولا مواد سیاه برای دندان های تخت عقب استفاده میشه