2777
2789

واقعا چقدر حس قشنگیه یه نفر همه جور تورو دوست داشته باشه ،دلتنگت بشه ،وقتی می‌بیننت قلبش تند بزنه، با عشق بهت نگاه کنه ، به جز تو واقعا هیچکس به چشمش نیاد ... از نظرش زیباترین باشی ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منی که شوهرم ازم متنفرهو اشکام امونم نمیده زندگی کنم💔💔💔💔

چرا عزیزم😪

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

من تاحالا دوست پسری عشقی هیچی تو زندگیم نبود 

همش میگم خدایا کاش یه شوهر خوبی بهم بدی خیلی تنهام دلم میخواد ازدواج کنم و بچه داشته باشم😭😭😭😭😔

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

چرا آخه عزیزم 🥺

دروغ میگه بهم

بعد بهش میگم چرا دروغ میگی

میگه همینه که هست دوس نداری جمع کن برو

پدرم مریض شد امروز حالش خراب شد

بردیمش بیمارستان زنگ نزد اصلا

امروز بهم گفت زشتم

در حالی که قیافم معمولیه

برام هیچی نمیخره

دست بزن هم داره ماهی یکبار با هر بهونه ای

دلم میخواد جدا بشم

دلم ازش خیلی شکسته

نمیدونستم یه روز اینجوری میشه زندگیم

و اگر نه ازدواج نمیکردم

💔💔💔💔💔

به نظرم اینشکلیم واقعا نیست مگه فیلم هندیه؟؟؟ به هر حال بعد مدت زمانی اون تب و تاب هیجان میخوابه

یه سری از اطرافیانم رو دیدم که با اینکه سالیان سال هم از زندگی مشترکشان میگذره بازم عشق از نگاه و رفتارشان مشخصه هرچند اگه مشکلاتی هم باهم داشته باشن