2777
2789
عنوان

کسی هست که بالای 20 باشه هنوز تجربه دوست پسر داشتن رو ، نداشته باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 20 پست

من ۳۷ سالمه تا حالا نداشتم.... به خودم افتخار میکنم و خدا رو شاکرم که همیشه حواسش بهم بود تو اینجور مسائل..... مگه دوس پسر داشتن وحی منزل هست که حتما باید داشته باشیم و نگران دیر شدن یا نشدنش باشیم.... این کار فقط یه تجربه ست که متاسفانه خیلی ها ضررش رو دیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اواسط ۲۲ رفتم تو رابطه ای که شروع نشده ،فعلا ظاهرا تموم شده ،الانم که ۲۲ ام داره تموم میشه ...

راستش هر چی میرم جلو ،به این فکر میکنم امون بهتر که نیستم تو رابطه ،ما سر درسای دانشگاه جدا شدیم به دلایلی فعلا ..‌.معلومم نیست برگردیم یا نه .‌‌..گفت به هیچکس حتی منم یه مدت فکر نکن و فقط پیشرفت کن !ولی خوب دلم میخواست تو بهترین روزامم باشه و تنها نباشم ولی خوب فعلا همینه ...

You're all the things I've got to remember