2777
2789

شرایط خودمو اول از همه بگم خودم ۲۲ سالمه  خانوادم سطحشون متوسط رو به بالاست از نظر مالی از نظر فرهنگی هم خانوادمون کلشون تحصیل کرده ان کمتزینشون لیسانسه  پدرم کارمند رسمی یه جایی بگم لو می‌ره مادر پدرم هر دو دیپلم پنجاه سال پیش رو دارن مادرم معلم میخواست بشه که پدرم اجازه نداد خونه داریم از خودمون یه برادر دارم وکیله و یه خواهرم ماما و هر دوتاشون خونه ماشین مستقل دارن 

خودم هم دانشجو ام فکمم مشکل داشت که بت کلی عمل و این چیزا الان خیلی خیلی بهتر شده ولی خوب نشده کامل قدمم کوتاهه قدم ۱۵۰ وزنمم ۵۰ به بالا تا ۵۴ هستش  ما اصالتن بیرجندی هم هستیم و خانوادمون مذهبیه

حالا اون دیپلم داره سطح خانوادبشون از ما پایین تره از نظر مالی از نظر فرهنگی هم همشون تا دیپلم تحصیل کرده ان اکثر تو خانوادش زن حق کار کردن ندارع و یه ماشین داره پسر خوب و کاریه کارگره  از نظر اخلاقی واقعا پخته اس ولی دینش قوی نیست نماز روزه نمیگیره پدرش هم همین جوریه و یه برادر ۱۴ ساله هم داره فقط 

اصالتن قوچانیه قدس ۱۷۳ وزنش ۵۴ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نیس

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
ما بهم نمی‌خوریم نه ؟

تو بالاتری 

اگه پسره مبخوادت و لیاقت داره و اخلاقش خوبه اوکیه 

اما اگه طاقچه بالا می‌ذاره ،ردش کن تو بالاتری 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

یا خدا ما بعد ۱۲ سال جدا شدیم، ملت با دو تا بچه طلاق میگیرند...شما مشکلت بعد ۵ساله!!!

اگر بعد ۵سال هنوز داری حساب میکنی میخوری یا نمیخوری، مشخصه که نمیخوری...

روزه شک دار نگیر