2777
2789
عنوان

ی روش درددل کردن بهتون میگم😍

75 بازدید | 6 پست

من ادم بشدت برون گرایی ام از یلحاظم خیلییی اسیب دیدم ب جرات میتونم بگم اگه بیام از سرنوشتم تعریف کنم واستون به غم و غصه های خودتون افتخار میکنید از بچگی روحم اسیب دید  واسه همون همیشه با اعتماد کردن و درددل کردن خودمو خالی میکردم هربارم رفتم سمت ادما دراخر رازمو فاش میکردن و دوباره ی ضربه ی دیگه میخوردم تا اینکه یاد گرفتم واسه خدا حرف بزنم . حرفامو همه ی اون چیزایی ک تو دلم بودو مینویسم تو برگه بعضی اوقات گریم میگیره ی حس خیلی سبکی میاد سمتم انگاری که حرفمو دارم به یکی میگم که مطمئنم حل میکنه دیدید وقتی ب ی ادمی اعتماد داریم و میدونیم ک قدرتمنده میریم سمتش؟ منم دقیقا همونطوری شدم ولی طرف مقابلم ادم نبود خدا بود بقدری حالم خوب میشد که حد نداشت ی حس خیلی قوی هم تو دلم بوجود میومد که حل میشه و ۹۰ درصدشم حل میشد😿 حتما امتحانش کنید

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه با خدا قهر باشم و دلیل ناراحتیم خودش باشه چی؟

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
اگه با خدا قهر باشم و دلیل ناراحتیم خودش باشه چی؟

میتونی باهاش دوسشی دوباره

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

خیلی خیلی روش خوبی هست ... هم سبک میشی و هم / آتو / به کسی ندادی ... آدم ها یک روز دوست هستند و فردا میشن دشمن و حرف های تو که باید امانت پیششون باشه و بر ضد آدم استفاده میکنن.... 

من هم تازه شروع کردم و بعدش اگه مطلب ناراحت کننده  و متفی ای باشه، اون برگه ها رو آتیش میزنم... بعدش خیلی احساس سبکی می کنم