مامان_لی مدیر عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 3434 عنوان این بیبی چک منفیه؟+عکس🤦♀️ | مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 28 پست این الان منفی نیست؟@sara__1373 پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن 1403/04/04 | 22:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_لی مدیر استارتر عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 3434 شما برو تا مطمعن بشی احتمالا دیگه چهارشنبه برم 🤦♀️ پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
۳۳۱۱۳۳aland عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 3254 منفی اینجوریه که همهجا سفیده جز خط کنترلولی این همه جا قرمز کمرنگه، خط کنترل قرمز پررنگهمن منفی و م ... یه آزمایش بده خب ان شآلله که بارداری
مامان_لی مدیر استارتر عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 3434 چچه ربطی داره مگه از روی بی بی چکم میشه جنسیت تشخیص داد 😐😂😂 نه بابا، همینجوری پرسیدم پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
مامان_لی مدیر استارتر عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 3434 یه آزمایش بده خب ان شآلله که بارداری همینکه ازین بلاتکلیفی دربیام خدا رو شکر 😑 پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
مامان_لی مدیر استارتر عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 3434 پس حتما یه ازمایش بتا بده عزیزم اینجوری تعجب آوره اگر بارداری هم باشه عجیبه خیلی پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
مامان_لی مدیر استارتر عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 3434 یکم بعد کامل اون قرمزیش کشیده میشه اینجوری یعنی منفی؟منفیهای قبلی من اصلا تغییر رنگ نمیداد… فقط خط کنترل قرمز میشد پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
یلدابودم عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 1242 اینجوری یعنی منفی؟منفیهای قبلی من اصلا تغییر رنگ نمیداد… فقط خط کنترل قرمز میشد اره منفیه البته پریود هم نشدی عجیبه ولی من یه بار زدم اینطوری شد که بعد یکم کل قرکزیش کشیده شد و یدونه خط مونده که منفی بود
مامان_لی مدیر استارتر عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 3434 اره منفیه البته پریود هم نشدی عجیبه ولی من یه بار زدم اینطوری شد که بعد یکم کل قرکزیش کشیده شد و یدو ... برای من سومیشه که اینجوری میشهدومی هم اینه: پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
sara__1373 عضویت: 1397/08/14 تعداد پست: 17549 منفی اینجوریه که همهجا سفیده جز خط کنترلولی این همه جا قرمز کمرنگه، خط کنترل قرمز پررنگهمن منفی و م ... عزیزم منفیه این... اگه میتونی ۳ ۴ روز صبرکن بعد با ادرار اول صبح بی بی چک بزن حداقل ۱۲ ساعت مایعات نخور ۷ ۸ ساعتم دسشوی نرو
مامان_لی مدیر استارتر عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 3434 عزیزم منفیه این... اگه میتونی ۳ ۴ روز صبرکن بعد با ادرار اول صبح بی بی چک بزن حداقل ۱۲ ساعت مایعات ن ... احتمالا فردا برم آزمایش بتا بدم، عزیز دلم اولش که یه قطره ادرار ریختم، کلش قرمز پررنگ بوداز منفیهای قبلی متفاوته پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن