2777
2789
عنوان

دوست پسرم خودکشی کرددددد💔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 83 پست
انقد امثال شما رو پیچوندن که فک میکنین همه اینطورن. همسایمون هست دور که نیست به چشم دیدم که داشتن جن ...

من رل افسرده ندارم منو بپیچونه 

گفتم بگم ساده نباشی و در حد کمک بود 

وگرنه به جهنم مرده برو تو هم بمیر 

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رل افسرده ندارم منو بپیچونه گفتم بگم ساده نباشی و در حد کمک بود وگرنه به جهنم مرده برو تو هم بمیر

تو انقد ضعیفی انقد شعور نداری پشت سر یه مرده که حق دفاع از خودشو نداره بد میگی. متاسفم واقعا متاسفم همچین آدمایی هستن که خیلی خیلی ضعیفن. برو یه کمی خودتو اصلاح کن

من رل افسرده ندارم منو بپیچونه گفتم بگم ساده نباشی و در حد کمک بود وگرنه به جهنم مرده برو تو هم بمیر

اسی الان ناراحتی ولش کنین بهتره اذیتش نکنبم هر حزفی میزنه از روی ناراحتی و عصبانیته جدی نگیرین

تو انقد ضعیفی انقد شعور نداری پشت سر یه مرده که حق دفاع از خودشو نداره بد میگی. متاسفم واقعا متاسفم ...

رلت مرده اینقدر زبون داری 

معلومه که فیکه تاپیکت وگرنه تو باید در حال گریه بودی ن بحث

منم ریپ نزن

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

@عاطی1سابق‍ 

سلام عزیزمممم😍❤️ دقیقا منم همینطور 

فکر نمیکنم کسی اینجا با چت روم اشنایی داشته باشه😂 حتی کارت ابی پارس انلاین هم از نزدیک ندیدن🥲 حتی نمیدونن "شارژ دوتومنی ایرانسل چنده" یعنی چی🫠

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
@عاطی1سابق‍ سلام عزیزمممم😍❤️ دقیقا منم همینطور فکر نمیکنم کسی اینجا با چت روم اشنایی داشته باشه😂 ح ...

حتی خبر ندارن از شایعه اینکه خراشیدن شارژ با ناخن سرطان زاست

شارژ قدیمیارو بعدا بزنی دوباره شارژ میده 😂😂😂❤️

حتی خبر ندارن از شایعه اینکه خراشیدن شارژ با ناخن سرطان زاستشارژ قدیمیارو بعدا بزنی دوباره شارژ میده ...

والا اینها حتی یکی یکی تب های گوگل رو مثه سیخ کباب چک نکردن😂😂

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕