2777
2789
عنوان

سومی هم دختر شد

3556 بازدید | 108 پست

کلی نذر و نیاز کردم

کلی در خونه شو زدم 

نشد که نشد 

حالم هیچ خوب نیست 

می‌دونم دختر رحمته برکته نعمته

دوتاشو دارم الحمدالله 

اما دلم پسر هم‌ میخواست 

نشد که نشد ...

برای همیشه این آرزو رو ...

دمت گرم اوس کریم 

خیلی باحالی 

خیلی قدر قدرتی 

دمت گرم 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

شاید یهتر بود به‌جای در خونه‌ش رو زدن طرز فکرتون رو عوض می‌کردید.

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر کن دختر نعمته.....

اگه خدا ی پسر میداد ک مشکل داشت اون موقعه خوشحال میشدی. ناشکری نکن...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

الان میخورنت

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

عزیزم اخه جنسیت واقعا ۵۰ ۵۰ هست

یعنی فقط بخاطر پسردار شدن سومی رو حامله شدی؟🥲

حالا اگه ندیدی چقدر همین اخری برات عزیز شد

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

من یه دوست دارم مادرش مثل شما چقدر نذر و نیاز کرد برای پسر دار شدن اونم دختر داشت دوتا

خدا بهش یه پسر معلول داد الان نه سالشه هنوز پوشک میکنن افتاده به گوشه...

اینجوری نگو خداتو شکر کن که حالا بچه دار میشی

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین