2777
2789
عنوان

خانواده شوهر خیلی عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 65 پست
خب همه خانواده شوهر ها کلی کار میکنن مشکل اینه دخالت زیاد دارن وقت پول میشه غریبه میشن

نه همشونم اینجوری نیستن در کل بخوای واقعیت رو ببینی وظیفه شوهرته اون باید برات کم نذاره چرا نمیری از اون بخوای 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس تو هم شرایطت مثله منه

بود 

اما انقد جوابشو دادم که دلم خنک شد بهم می‌گفت زبون درازی 😂😂

بعد شوهرمم پشتم بود تو این مورد چون میدونست چقدر دارن اذیتت میکنن آخرشم چنان بلایی سرش آوردم که یه ماه فقط زار میزد 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

این کارار رو شوهرت باید انجام بده و اوناهم هدیه خودشون رو میزاشتن روی هدیه شوهرت..چرا شوهرت انجام ند ...

اون در حد توانش می‌کنه اینا هیچ کاری نمیکنن ولی دخالت میکنن

شوهرت که راست میگه باید پول کادو و غیره رو اون بده نهایت یه کادو ریزیم اونا بذارن روش 

ولی خب وقتی شوهرت نداره نمیشه توقع داشت ،با پدر شوهر که وصلت نکردی ...با شوهرتی!

مهمم شوهرته 

برا خریداتم تکی با شوهرت برو یا برا جهازت اونوقت اجازه دهالتم ندادی بهشون 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب بقیه خانواده شوهر ها کلی کار میکنن اینا هیچ کاری نمیکنن جز دخالت و فضولی مثلا من با پول خودم میخو ...

خب دیگه وقتی اونا کاری نمیکنن

شما به هیچ عنوان حق دخالت نده

و اصلا لازم نیست بدونند که شما قراره چی بخری چی نخری

اصلا زندگی خودته و دلت میخاد رو گلیم زندگی کنی

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
میشه بپرسم در دوران آشنایی دوستی نامزدی جلسه خواستگاری ,بله برون, ....در مورد چی و‌ با کی صحبت کردید ...

خب دانشجو بود و دوست بودیم کلا دو جلسه خواستگاری بود 

ما باشخصیت بودیم بحث مادیات رو‌نکشیدیم وسط ولی فکر نمی‌کردم اینقدر اذیت کنن

نه همشونم اینجوری نیستن در کل بخوای واقعیت رو ببینی وظیفه شوهرته اون باید برات کم نذاره چرا نمیری از ...

خب دانشجوعه تازه سرباز شده مشکل اینه خانوادش کاری نمیکنن دخالت میکنن

شوهرت که راست میگه باید پول کادو و غیره رو اون بده نهایت یه کادو ریزیم اونا بذارن روش ولی خب وقتی شو ...

از قبل نظر میده مثلا من گفتم می‌خوام با چند تا وام خونه بخرم پدر شوهرم عصبانی شد گفت مگه اجاره نشینی چشه برو مستأجری به جای اینکه بگه آفرین چه دختری که میخواد خونه بخره