2777
2789

خانما نمیدونم این حس ها طبیعیه یا من افسرده شدم

هفته ی۳۰بارداری هستم و اینروزا اوضاع مالیمون به هم ریخته و این موضوع باعث شده خیلی خیلی نگران آینده ی تو راهیمون باشم،این حس طبیعیه؟شماهم این عذاب وجدان رو دارید؟میترسید از پس نیاز ها و خواسته هاش بر نیایید و نتونید زندگی خوبی براش درست کنید، چند روزه من انقدر بهش فکر میکنم احساس میکنم دارم دیوونه میشم حتی از نگرانی زیاد گریه ام میگیره،نکنه افسرده شدم و خبر ندارم

قسم ب روزیکه دلت را میشکنند و جز خدایت مرهمی نخواهی یافت....

ن ففط بیش از اندازه حساسی و طبیعیه تو این دوران

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کنه درست بشم،حال روحیم خیلی ب هم ریخته

درست میشه نگران نباش

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

طبیعیه عزیزم، مهم ترین چیز برای اون بچه همین مهربونی و به فکر بودن مادری مثل شماست❤

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست
عزیزم امیدت بخدا باشه جوری تربیتش کن ک خودش ب همه خواسته هاش برسه

میتونم بنظرت ک قوی و مستقل بارش بیارم؟خودم خیلی مستقل و قوی نیستم اخه،خدایا یادم رفته ک بزرگترین حسرت و آرزوم داشتنه بچه بود و الان دارم با این افکار خودمو دیوونه میکنم میگم نکنه اشتباه کردم و با اومدنش اذیت بشه تو این دنیا

میتونم بنظرت ک قوی و مستقل بارش بیارم؟خودم خیلی مستقل و قوی نیستم اخه،خدایا یادم رفته ک بزرگترین حسر ...

عزیزم بله چرا نمیشه قوی مستقل بودن ک ارثی نیس 

نگران اینده نباش  ی سیب ک از اسمون میوفته صدتا چرخ میخوره 

امیدت ب خدا باشه بخدا بگو کمکت کنه تو این راه 

عزیزم بله چرا نمیشه قوی مستقل بودن ک ارثی نیس نگران اینده نباش ی سیب ک از اسمون میوفته صدتا چرخ میخ ...

ممنون باعث دلگرمیت مهربون جانم