2777
2789
عنوان

درسته که زن ها ......

130 بازدید | 14 پست

کل عمرشونو میزارن پای زندگی و اگر شغل نداشته باشن اخرش شوهرشون خیانت میکنه و بدبخت میشن ؟

من الان تو عقدم 21 سالمه هنوز هیچی نشده همسرم 6ماهه ول کرده رفته 

به نظرتون همه زندگیمو بزارم یه شغل خوب پیدا کنم یا استرس نداشته باشم با ارامش و سختیاش بسازم و تحمل کنم؟

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون قدیم بود ک مرد و زن ب پای هم میموندن و موی سفید میکردن مرد وفا دار و کارگر بود ی لقمه نون کنار هم میخوردن و خوش بودن ..مردای این دوره زمونه مثل شغال میمونن..پس ب ی مرد متکی نباش سنت کمه برو دنبال کار و زندگیت بساز..ب امید مردا نباش ک پیر میشی.

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
اول استقلال بعد زندگی متاهلی

استقلا اخه شغل بیرون من خیلی سرزبون ندارم از اون طرف هم از دبیری بدم میاد ولی بابام مجبورم میکنه بخونم الانم کلی سرکوفت میزنه

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو
عزیزم اون قدیم بود ک مرد و زن ب پای هم میموندن و موی سفید میکردن مرد وفا دار و کارگر بود ی لقمه نون ...

واقعا نمیدونم به درد چه کاری میخورم خیلی سرکوب شدم و همش تو خونم شوهرمم که اینجوری شد الان خجالت میکشم از همه

من گزینه اول انتخابم بود

استقلال یعنی چی؟

من اصلا زندگیو متوجه نمیشم 

نمیفهمم واسه چی دارم میگذرونم  

واقعا نمیدونم به درد چه کاری میخورم خیلی سرکوب شدم و همش تو خونم شوهرمم که اینجوری شد الان خجالت میک ...

تحصیلات داری؟

مردا باید بریز تو چاه دستشویی سیفون بکشی...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
استقلال یعنی چی؟من اصلا زندگیو متوجه نمیشم نمیفهمم واسه چی دارم میگذرونم

استقلال یعنی کسی فکر نکنه بهش وابسته ای و هر کاری دوست داشت باهات بکنه یا هرجوری دوست داشت باهات رفتار کنه یا به چشم حقارت بهت نکاه کنه ،استقلال یعنی برابری نسبی ، که عزت نفس و اعتماد به نفسو بالا میبره 

استقلال یعنی کسی فکر نکنه بهش وابسته ای و هر کاری دوست داشت باهات بکنه یا هرجوری دوست داشت باهات رفت ...

بدون در امد و استقلال مالی این کارا انجام نمیشه ،وقتی محتاجی اگر گوش ندی به حرفشون از دماغت میارن 

بابام همین جوریه

بدون در امد و استقلال مالی این کارا انجام نمیشه ،وقتی محتاجی اگر گوش ندی به حرفشون از دماغت میارن با ...

اره منظورم همون استقلال مالیه ، مگه تایپک تون در مورد استقلال مالی نبود ؟

اره منظورم همون استقلال مالیه ، مگه تایپک تون در مورد استقلال مالی نبود ؟

اره بود