2777
2789

میدونم که میدونید چون هیچکس بی مشکل نیست

آنقدر دوس دارم داد بزنم.. هوااار بکشم... که خدا بیاد پایین بگه چته؟؟؟ 

ذهنم بسته شده... من باختم... بَدَم باختم.. جالبه که تو این باختا... هیچوقت آدم نشدم... 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خودمون جر بدیم خدا اون بالا با پیامبراشو اماماش  نشسته حکم بازی میکنه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
چه مشکلی

زیادن 

کدوم و بگم؟ 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
زیادن کدوم و بگم؟

اونی که حالتو خراب کرده 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
منم احساس میکنم همه حالشون خوبه الی من🥲

اگه منم جزو همه هستم بدون که من یکی حالم خوش نیست

اگه خودمون جر بدیم خدا اون بالا با پیامبراشو اماماش نشسته حکم بازی میکنه

تف به این زندگی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
اونی که حالتو خراب کرده

آیندم... با آیندم بازی کردم... 

آیندم... با آیندم بازی کردم...

حالت بده حال منم بده بدترین چیز دنیا هم اینه که خودت مقصر سرنوشتت باشی.... و

بیا بغلم اروم شیم🥲منم خیلی سردرگمم

منکه دیگه نمیدونم حتی چی میخام... از خودم از زندگیم

انگار منتظرم گزینه لفت به این دنیا اضافه شه 

که لفت بدم برم

حالت بده حال منم بده بدترین چیز دنیا هم اینه که خودت مقصر سرنوشتت باشی.... و

دقیقا.... سخن از زبان ما میگویی

دقیقا.... سخن از زبان ما میگویی

انشالله که مشکلت حل بشه البته من آدم خوبی نیستم ولی از حضرت زهرا میخوام کمکت کنه ایشون کسی رو رد نمیکنه