2777
2789
عنوان

گوشواره طلا+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3576 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیباست طلام مگه قدیمو جدید داره😐

اره ديگه ، از اين رشته ايها، خيلي ساله ، اومده، البته هنوزم طلا فروشيا دارن، ولي اونايي كه رشته شون كوتاه تر و پر تر هست قشنگ تره تا اينجور بلند و اين شكلكا اويزونشه 😀 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

عزیزم بنداز  گوشت .زیباتر میشه

گاه دلتنگ میشوم,دلتنگ تر از همه دلتنگی ها,گوشه ای می نشینم وحسرت هارو میشمارم,باختن ها وصدای شکستن را,نمیدانم من کدامین امید را نا امید کردم وکدام خواهش رانشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگم.............

من بلند دوست دارم موهامو جمع کنم بالا و گوشواره بلند بندازم شیک میشه هرکس یه سلیقه ای داره دیگه. گاهی هم عشق این ریز و میزا رو دارم 😆

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
آرههههه🙈

نه عزیزم طلا قدیمو جدید نداره.یه سری کلا عادت دارن بهونه های بنی اسرائیلی بگیرن

حالا اگه از وسایل خودشون عکس بزارن رغبت نمیکنی نگاه کنی

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
مبارکه منم امروز رفتم کادو بخرم شیطونه گولم زد یه گوشواره و دستبندم برا خودم خریدم😐😐

مبارکت باشه

اینا رو شوهرم به سلیقه خودش واسه سالگرد ازدواجمون خریده

البته سالگرد ازدواجمون یک ماهه دیگه است

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
مبارکت باشه اینا رو شوهرم به سلیقه خودش واسه سالگرد ازدواجمون خریده البته سالگرد ازدواجمون یک ماهه ...

مبارکه عزیزم ان شالله به شادی هر چی شوهرت میخره بیشتر تحویل بگیر و ازشون تعریف کن تا بیشتر بگیره چن بار ایراد بگیری اینجور و اونجوره اونم زده میشه چشه مگه 😘

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
مبارکه عزیزم ان شالله به شادی هر چی شوهرت میخره بیشتر تحویل بگیر و ازشون تعریف کن تا بیشتر بگیره چن ...

مرسی

نفس کارش برام مهم بود که از الان برام کادو خریده

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
مبارکت باشه اینا رو شوهرم به سلیقه خودش واسه سالگرد ازدواجمون خریده البته سالگرد ازدواجمون یک ماهه ...

اها سليقه شوهره، پس هر چي باشه خوبه 😅

به خوشي بپوشي

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓