2777
2789

به نظرتون متولدین چه ماهی خوشگل ترن یا خوشگلن

به نظر خودم دی ماهی خیلی خوشگلن و جذابن اکثرا شون و اسفند ماهی هام اکثرا خوبن از لحاظ خوشگلی تقریبا جذابن جبهه نگیرید فقط باز نظرتون رو بگید من خودم فروردین ماهیم گفتم که نگید باز از خودش تعریف کرد من خودم معمولی تقریبا رو به پایینم.🥺💚

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خردادی خیلی دیدم خوشگلن

پ.ن خودم خردادی نیستمممم😂

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

من خودم دی ماهی هستم ولی بنظرم چه ربطی داره به این چیزها

نه عزیزم دی ماهی ها خیلی خوشگلن واقعا سفیدم و چشم

رنگی هم هستن بیشتر شون. واقعا خوشگلن🥺💚

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.
آبان هم خوشگل زیاد داره

شما لطف داری😎❤️😂

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.