2777
2789
عنوان

همکلاسی نامزدم بهش زنگ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 96 پست
من یه استادی داشتم چندسال پیش اونموقع مجرد بودمهمسرشم استادم بود استاد راهنمام بودقرار بود مقاله کار ...

این آدم، زنش خانه دار بود ،از صبح که میومد تا ظهر صدبار دختره زنگ میزد ،چرا این دخترا اینجوری ان،بابا هیشکی نمیخواد شوهر مزخرف شما رو بدزده ،ارزونی خودتون،مفت هم نمی ارزه 

تازه ازدواجشون هم سنتی بوده

نه نامزدیم یک و نیم سال هم رل بودیم

به نظرم رفتار نامزدت درست نبوده ، همسر با آدم های دیگه فرق داره ، همسر حق داره بپرسه کجا داری می ری و برای چی داری می ری!  اگه به تو بگه حق نداری ، تو زندگی مشترک هم هیچ حقی بهت نمی ده! انگار این آدم هنوز بزرگ نشده و تو دوران ۱۶ سالگی دوست پسری دوست دختری مونده و هنوز به مرحله تعهد ازدواج نرسیده !   تو ازدواج هم باید پاسخگو باشی هم از همسرت بخواهی خودش برات واضح تر کنه ، یعنی هر موقع بدونی کجاست و با کی هست!  اصلا جواب سر بالا دادن به زن معنی نداره!   اگه برای همسر گاهی اوقات شک و شبهه ای پیش میاد باید سریع برطرفش کنی تا اون اعتماده که از همه چیز مهم تر هست باقی بمونه! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههههههه😁😂اگرتکرارکردبعدش گوشیش روگرفتی یواشکی دختره رومسدودکن

اقا تهدید کرد دیگه بهت گوشی نمیدم باهاش بازی کنی کودک

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
تو دانشگاه رل هم بودین؟و اشناییتون تو دانشگاه بود؟

اره خیر سرم دانشگاه رل بودیم

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
به نظرم رفتار نامزدت درست نبوده ، همسر با آدم های دیگه فرق داره ، همسر حق داره بپرسه کجا داری می ری ...

اون کلا دوران دوستی جا مونده میگه اونجام اعتماد نداشتی تو مریضی

اره خیر سرم دانشگاه رل بودیم

خب تو دانشگاه علنی رل بودین؟مثلا ماه اول دومتون؟

حراست و اینا کاری نداشتن؟چه مستقیم چه غیر مستقیم

من واقعیتش سنم از خودت کمتره نمی تونم بهت توصیه ای کنم ببخشیدم تو این وضعیت ازت سوال میپرسم امیدوارم زود تر اخلاق شوهرت منطقی بشه

میشه برای رسیدن ب آرزوهام و اهدافم انرژی بفرستین یا دعا  کنید

اگر زن دکتر میخواست میرفت می‌گرفت

والا من خواستگار دندون پزشک داشتم میمرد برام 

خر شدم با این چون دوست بودم😭

والا من خواستگار دندون پزشک داشتم میمرد برام خر شدم با این چون دوست بودم😭

حالا مگه چیشده؟؟؟ چرا انقد ضعیف شدی؟؟؟

سمیرا رو دیدی تو فیلمه زخم کاری 

با همه ی داد و بیداداش،خیلی قویه 

هرچند فیلمه ،ولی میشه ازشون یاد گرفت 

البته حقم داری ،عاشقی، حساس شدی 

اقا تهدید کرد دیگه بهت گوشی نمیدم باهاش بازی کنی کودک

مگه چقدراختلاف سن دارید؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
چه بدونم میگم اون رزیدنته مثل خودشه من فیزیوتراپیم شاید مقایسه میکنه نه

آخه چرا باید مقایسه کنه؟😶شما رو دوست داشته که باهاتون ازدواج کرده اگه پزشک میخواست میرفت با همونا ازدواج میکرد.بعد مثلا من هم با این که مذهبیم ولی اون همکلاسیای پسری که ریکوئست دادن رو قبول کردم ولی هیچ گونه ارتباطی با هم نداریم.و این که به نظرم تو محیط بیمارستان این زنگ زدن و..یکم عادیتره.بیخودی به دلت بد راه نده.اعتماد به نفستو تقویت کن و بهش نشون بده که بیخودی شک نمیکنی.البته رفتار اون هم یکمی خشن بوده

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
حالا مگه چیشده؟؟؟ چرا انقد ضعیف شدی؟؟؟سمیرا رو دیدی تو فیلمه زخم کاری با همه ی داد و بیداداش،خیلی قو ...

اخه شما نمیدونی همش دل منو میشکنه مثلا یه چیزی میگم میگه افرین تو هم باهوش بودی عا 

یا میگم رو مخم راه نرو میگه چیزی هم داری مگه 

یا به من میگه تو فیزیوتراپی هم باشی لیسانسی من چی یه بیمارستان ازم حساب میبرن خب نمیگرفتی بعدشم همه مثل هم نبودن توی کنکور والا سهمیه ها نبودن ما هم کم نخونده بودیم🚶‍♀️

مگه چقدراختلاف سن دارید؟!

زیاد نیس  ۶ اینا

خب تو دانشگاه علنی رل بودین؟مثلا ماه اول دومتون؟حراست و اینا کاری نداشتن؟چه مستقیم چه غیر مستقیممن و ...

بله علنی رل بودیم