2777
2789

سلام خوشگلا آرزومه برم این کنسرت نمایش سی رو ببینم ولی دو تا مشکل دارم ساعتش دیره بلیتش گرونه صندلی های خوبشم پر شده خواستم ببینم کسی اینجا هست این کنسرت رو دیده باشه؟کجا نشسته بودید؟ دیدن همایون و شنیدن شاهنامه خوانیش رویام شده ممنونم از جوابتون

نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...
من نرفتم. ولی دوست داشتم می رفتم.  😆

آخ آخ بیا بغلم پس

نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخ اخ منم خیلی دلم میخواد ببینم .مخصوصا گریم هاشون رو خیلی دوست دارم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
اخ اخ منم خیلی دلم میخواد ببینم .مخصوصا گریم هاشون رو خیلی دوست دارم

دیدی شرر وای بهرام رادان معرکه شده با گریمش

بلیطش شنیدم خیلی گرونه. تو کاخ سعدآباد آشنا دارم گفته ببینم شبهای آخر میتونم بفرستمت بری ببینی یا نه ...

ما رو هم دریاب

دیدی شرر وای بهرام رادان معرکه شده با گریمش

اره بهرام رادان پاکدل .سحر دولت شاهی هم خیلی خوشگل شده

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
منم نرفتم    

همه بیاین با هم زار بزنیم  

اون تیکه شو که میگه در حصر هم آزاده ای شنیدم اصلا حالی به حالی شدم

کنسرت موسیقیه یا تئاتر؟! 

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋